A Zinzino D-vitamin teszt önteszt a D-vitamin szintjének elemzéséhez

A Zinzino D-vitamin teszt egy egyszerű önteszt az ujjbegy-kapilláris vér D-vitamin szintjének elemzésére, a szárított vércsepp (DBS) módszerrel Whatman® szűrőpapíron. A DBS módszer olyan pontos, mint a vénából vett vérminta.

✓ Ellenőrizze D-vitamin szintjét
✓ Gyors és egyszerű
✓ Teszt otthoni használatra
✓ Anonim vizsgálati eredmények egy független laboratóriumtól

* Tekintse meg az előnyös ZINZINO CSOMAGOK kínálatát

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
15.12.2023
Szállítási lehetőségek
Kód: 999987
Ft25 849
A Zinzino D-vitamin teszt önteszt a D-vitamin szintjének elemzéséhez
12990 2 zinzino vitamin d test auto test na analyzu hladiny vitaminu d
Ingyenes szállítás

A Zinzino VitaminD Test egy egyszerű önteszt az ujjbegyből nyert kapilláris vér D- vitamin szintjének elemzésére szárított vércsepp (DBS) módszerrel. A D-vitamin szint elemzése során tudományosan bebizonyosodott, hogy a DBS módszer olyan pontos, mint a vénából vett vérminta. Mindössze 1-2 csepp ujjbegy vért igényel Whatman® szűrőpapírra, és kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

A norvég VITAS Analytical Services elemzi az Ön aktuális D-vitamin-állapotát, és az eredmény névtelen lesz. Az ajánlott vizsgálati intervallum 120 nap, mivel a D-vitamin szintje az évszaktól is függ. Személyes tesztazonosító számával részletes, személyre szabott ajánlásokat kap a D-vitamin állapota alapján annak optimalizálásához.

megerősít ZINZINO REGISZTRÁCIÓ A TÖBB ELŐNYÖBB CSOMAGOLÁSHOZ

A Flexityben előnyös egyedi csomagokat rendelhet. Ha érdekli a rendszeres előfizetés és előfizetéses csomagolás, akkor a Zinzino termékeket alacsonyabb áron szerezheti be. Ezen kívül lehetőséged van bizonyos termékeket idővel ingyen beszerezni (ajánlásért).

A Zinzino D-vitamin tesztet olcsóbban vásárolhatod meg Premier Kitben:

d vitamin teszt

hviezda_2 ELŐNY ZINZINO D-VITAMIN TESZT

  • Könnyen használható önteszt egy csepp vérrel
  • Anonim vizsgálati eredmények egy független laboratóriumtól
  • Gyors és könnyű

Tekintse meg a Zinzino ZinoShine + D-vitamin előnyeit

ELJÁRÁS ZINZINO D-VITAMIN TESZT

1. Kezdje azzal, hogy egyszerűen megszúrja az ujját, és cseppentsen 1-2 csepp vért a szűrőpapírra.

2. Regisztrálja tesztjét a teszt azonosító számának megadásával, és töltse ki az űrlapot. Minden adat anonim.

3. Várjon az elemzésre - A Vitas Analytical Services Laboratory több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, és a legújabb ismereteket és technológiát használja, amely garantálja az Ön mintájának független elemzését és a személyes adatok védelmét.

4. Eredményei 10-20 napon belül elérhetőek és egyszerű, áttekinthető grafikus formában megjelennek.

5. A napozásból származó D-vitamin bevitel a világ számos részén az év során változik, és a gyógyulás általában 3-4 hónapig tart D-vitamin-kiegészítők szedésével, az adagtól és az Ön egyéni állapotától függően. Javasoljuk, hogy 4 havonta végezzen új tesztet, hogy figyelemmel kísérje előrehaladását, és biztosítsa az optimális D-vitamin-szint elérését és fenntartását.

Milyen D-szint mérési módszert alkalmaz a Zinzino D-vitamin teszt?

Különféle módszerek léteznek a szervezetben lévő D-vitamin-tartalékok felmérésére, és mi a legjobb gyakorlatokat alkalmazzuk a legjobb elemzési pontosság érdekében. A 25-hidroxi-D-vitamin-teszt a legjobb módszer a D-vitamin szintjének nyomon követésére, amikor a vérben mérik a 25 (OH) D -t, más néven kalcidiolt. A teszt a D-vitamin mindhárom forrását tükrözi, az élelmiszerekből, a táplálékkiegészítőkből és a bőrszintézisből, és meghatározza, hogy a D-vitamin szintje optimális, túl magas vagy túl alacsony.

A D-vitamin normál tartományát nanogramm per milliliterben (ng / ml) vagy nanomoláris per literben (nmol / l) mérik. Az Nmol / l a D-vitamin állapot kimutatásának legáltalánosabb módja A teszteredmények bemutatásakor kiválasztható, hogy melyik mértékegységet jelenítse meg.

újság TERMÉKLAP LETÖLTÉSE

Teszt végrehajtása - részletes eljárás:

1. A Zinzino teszt in vitro diagnosztikai eszközként engedélyezett, otthoni vérminta vételéhez. - Először mosson kezet szappannal, öblítse le alaposan meleg vízzel, majd szárítsa meg.

2. Vegye ki a mintavételi kártyát a papírborítékból. Őrizze meg a borítékot, később szüksége lesz rá. Húzza ki a SAVE részt a mintavételi kártyáról, és készítse el a teszt azonosító számának fényképét. A teszteredményt csak a személyes tesztazonosító számával ismerheti meg, amelyre regisztrációkor lesz szüksége. Helyezze a kártyát az asztalra úgy, hogy a két kör felfelé nézzen.

3. Stimulálja a vérkeringést úgy, hogy 20 másodpercig köröz vagy alaposan rázza a kezét.

4. Távolítsa el az eldobható lándzsát. Távolítsa el az átlátszó biztonsági kupakot, és a lándzsa használatra kész. Tisztítsa meg ujjbegyét alkoholos törlőkendővel (ajánlott közvetítő használata). Helyezze a lándzsát az ujjbegye aljához az asztalon lévő vérvételi papír felé. Nyomja a lándzsa tetejét az ujja felé, amíg kattanást nem hall. A lándzsa automatikusan kis szúrást végez az ujjon.

5. Ne érintse meg az ujjával a szűrőpapírt.

6. Egyenként töltse meg a gyűrűket vérrel. Finoman nyomja meg az ujját, és várja meg, amíg egy csepp vér spontán a gyűrűbe esik. Ha egy csepp vér nem fedi be a gyűrűt, akkor hagyjon egy másik cseppet magától esni. Hagyja a mintavevő kártyát vízszintesen legalább 10 percig szobahőmérsékleten, hogy a minták jól megszáradjanak.

7. Helyezze vissza a mintavételi kártyát a papírborítékba. Ezután helyezze a papírborítékot egy fémtartályba, és zárja le.

FONTOS: Ne távolítsa el a szárítózsákot.

8. Helyezze a lezárt fémcsomagot egy nagy borítékba a laboratórium címével.

MEGJEGYZÉS: Mielőtt borítékot helyezne a postafiókba, a megfelelő értékű postai bélyegeket kell ráragasztania a borítékra. Regisztrálja tesztkódját a www.zinzinotest.com oldalon. A teszt eredményeit később ezen a weboldalon találja. Az eredmény 10-20 napon belül elkészül. FONTOS: Mentse el a kártya MENTÉS feliratú részt. A vizsgálat eredményét csak a személyes vizsgálati azonosító számával tudhatja meg.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAGY TÁPLÁLKOZÁSI KONZULTÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Hagyjon elérhetőséget és kérjen időpontot szakemberhez:

 

d vitamin teszt

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Az immunrendszer erősítése és az egészség támogatása
Jótállás: Lejárati dátum
Kategória: Táplálékkiegészítők és vitaminok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSÁHOZ 
zinzino flexity partner

A Zinzino 2005 óta működő skandináv vállalat, amely termékeit tudományos tesztekre, klinikai vizsgálatokra és Dr. Paul Clayton PhD gyógyszerész tudására építi. Clanyton szerint fontos, hogy az étrendben tartsuk a megfelelő halolaj (omega-3 zsírsavak), polifenolok és béta-glükánok arányát.

A tiszta és jó minőségű hal- és vegánolajok kulcsfontosságú termékek, amelyek segítenek az omega-6 és az omega-3 zsírsavak optimális szintjének elérésében. A Zinzino a BalanceTest-et kínálja a vérből történő eredmények kiderítésére. A Zinzino innovatív táplálék-kiegészítőket kínál az immunrendszer támogatása és a belső gyulladások kezelésének érdekében, amelyek gyakran a civilizáció számos betegségének okozói.

A Flexity a Ziznino egyik hivatalos partnere. Nálunk megtalálja az egyedülálló termékeket, vagy előnyösebb csomagokat vásárolhat alacsonyabb áron - megrendelheti közvetlenül a zinzino.com oldalon. A legnépszerűbbek a Balance Oil, a Protect +, a Viva +, a ZinoBiotic és az Xtend.

 

Hasonló termékek