Bodhi Cork masszázshenger fasciális masszázshoz 45 x 15 cm

Kód: KFR45
Ft13 990 Ft13 990 / 1 db
Ideiglenesen elfogyott
Várható kézbesítés:
26.5.2021
A tétel elfogyott…

A masszázsgörgő hatékony eszköz a pilates, fitnesz, rehabilitáció, valamint az általános egészségi állapot és a jó közérzet fenntartása érdekében. Kicsi, könnyen hordozható és sokféle gyakorlathoz használható.

A parafa kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Szabályozhatja a páratartalmat is . Puha, de nyomás alatt is képes megtartani az alakját. Vízálló és hosszú élettartamú.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficilny-distributor-hu (1)

A parafa henger rendkívül hasznos eszköz az izmok és a fascia (a test egészében futó, egymással összekapcsolt szövethálózat) munkájához . Használható a lábak, a vállak, a hát és a farizmok fasciájának és izmainak masszírozására, lágyítására és ellazítására. A rendszeres használat segít enyhíteni az izomfeszültséget és minimalizálni tudja az izomfájdalmat az edzés után.

A parafa a parafatölgy kérgéből nyert anyag. Holt sejtekből áll, amelyeket impregnálnak a szubberin át nem eresztő anyaggal.

A parafa térfogatának körülbelül 50% -a levegő, így kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Szabályozhatja a páratartalmat is. Puha, de nyomva is képes megtartani az alakját. Vízzel, vegyszerekkel szemben ellenálló és gyúlékony.

szerkesztés MÉRETEK

  • hossza 45 cm
  • átmérője 15 cm

beállítások JELLEMZŐK

  • anyaga: parafa

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Masszázs és akupresszúrás segédeszközök
Garancia: 2 év
Hossz: 30 cm
Anyag: parafa-
Átmérő: 15 cm
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.