Bodhi Ganges jógaszőnyeg 6 mm

Kód: 940BA
Ft9 690

Válasszon variánst

A 6 mm-es vastagságú Bodhi Ganges jógaszőnyeg PVC / vinilhabból készült könnyebb szőnyeg, amely kétoldalas ragasztó csúszásgátló felülettel rendelkezik. Négyzet alakú szerkezete (lásd részletesen) és nagyobb vastagsága segít enyhíteni az ízületekre gyakorolt nyomást. Alkalmas pihentető, fizikailag kevésbé megterhelő jóga stílusokhoz, mint például a Hatha jóga, vagy akár piláteshez vagy nyújtáshoz.

Részletes információ

Szín: lila
Ideiglenesen elfogyott | 3047/FIA
Várható kézbesítés: 3.8.2021
Ft9 690
Szín: Kék
Raktáron (2 db) | 940BA
Várható kézbesítés: 25.6.2021
Ft9 690
Szín: Piros
Raktáron (2 db) | YMGRO
Várható kézbesítés: 25.6.2021
Ft9 690
Szín: Zöld
Raktáron (1 db) | YMGGW
Várható kézbesítés: 25.6.2021
Ft9 690
Szín: Rózsaszín
1-2 hét múlva elérhető* | 940LP
Várható kézbesítés: 8.7.2021
Ft9 690
Szín: Sötét lila
Raktáron (2 db) | 940PB
Várható kézbesítés: 25.6.2021
Ft9 690

Termék részletes leírása

oficilny-distributor-hu (1)

A 6 mm-es Bodhi Ganges jógaszőnyeg PVC / vinilhabból készült könnyebb szőnyeg, kétoldalas ragasztó csúszásgátló felülettel rendelkezik, négyzet alakú szerkezettel (lásd részletesen) és nagyobb vastagsággal, ami segít enyhíteni az ízületekre nagyokrolt hatást. Alkalmas pihentető, fizikailag kevésbé megterhelő jóga stílusokhoz, mint például a Hatha jóga, vagy akár piláteshez vagy nyújtáshoz.

Ha erősen izzadsz, edzés közben mindig használj nedvszívó törölközőt (lásd a "Törölközők" menü kategóriáját), vagy válassz gumiszőnyeget. A PVC párnák nedvesség hatására csúszósak lehetnek.

A párnát az SGS függetlenül tesztelte mérgező anyagok, nehézfémek, AZO festékek és lágyítók, például DOP és ftalátok szempontjából.

  szerkesztés MÉRETEK

  • Méret: 6 mm vastagság, 60 sz x 183 cm m (standard méret)
  • Súly: 1,6kg

beállítások JELLEMZŐK

  • Anyaga: PVC
  • Színes kivitel - márvány kétszínű hatás
  • Kiemelt szín - választható: narancs-piros, sárga-zöld, fehér-halványkék, lila.

kiigazítások GONDOSKODÁS

Az első használat előtt töröld  át a párnát nedves anyaggal, és hagyd megszáradni. Az első héten gyakrabban levegőztesd a szőnyeget. Mosás 40 ° C-os mosógépben vagy kézzel, kis mennyiségű ökotermékkel. Csak zuhanyoztasd le vízzel, és töröld át szivaccsal. Ne csavard, különben a betét megsérülhet. Szárítsd levegőn, ügyelve arra, hogy ne érje közvetlen napfény. Ügyelj arra, hogy minden használat előtt tökéletesen száraz legyen a matrac, mert könnyen csúszhat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Klasszikus matracok jógához, pilateshez és testedzéshez
Garancia: 2 év
Hossz: 183 cm
Szín: Kék, lila, Piros, Rózsaszín, Zöld
Vastagság: 6 mm
Anyag: PVC
Felület: PVC
Szélesség: 60 cm
Súly: közepes 2-3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.