Bodhi Neti OM kanna az orr öblítésére 250 ml

Kód: 511C
Bestseller
Márka: Bodhi Yoga
Ft4 990
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
22.4.2021

Ez az elegáns Neti kanna OM szimbólummal 250 ml, és az orr tisztítására szolgál a Kariem Dress - tisztító jóga technikák részeként.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyakorlat során az orrnyálkahártyát megnedvesítik, az üregeket megtisztítják. A sóoldat tisztítja az orrüregeket és támogatja az immunrendszert. A rendszeres használat segíthet a megfázás és az allergiás tünetek enyhítésében.

 kiigazítások GONDOSKODÁS

Javasoljuk, hogy minden használat után szappanos vízzel mossa át.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztító kellékek jógiknak
Garancia: 2 év
Szín: fehér
Térfogat, nagyság: 250 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.