Bodhi PHOENIX OM jógaszőnyeg 4mm (fekete)

Kód: 630OM
Ft23 790
Ideiglenesen elfogyott
Várható kézbesítés:
13.4.2021
A tétel elfogyott…

Ez a jó minőségű, Om jelöléssel ellátott Bodhi Phoenix jóga szőnyeg megbízható partnere az intenzív jógagyakorláshoz . Míg más párna megcsúszhat izzadás közben, ez még jobban ragad az izzadt keze és lába alatt, abszolút kényelmet biztosítva a testmozgás során . Alkalmas Ashtanga jógához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficilny-distributor-hu (1)

Olyan betétet keres, amely nem csúszik 100% -osan? Minőségi, megfizethető és nem utolsó sorban gyönyörű? Tehát a Rubber Phoenix kell, hogy legyen a választása. 1 Az egyik legnépszerűbb párna és abszolút bestsellerünk .

A Bodhi PHOENIX jóga szőnyeg ideális Ashtanga jógához és minden más olyan jóga stílushoz, amely maximális tapadást igényel. A poliuretán sima felülete kopásálló és puha tapintású. A frissítő színű felületet a hűvös, fekete natúr kaucsuk ellensúlyozza a betét alján. Ennek a szőnyegnek az az előnye, hogy mindkét oldalát használhatja testmozgáshoz. :)

Az etno stílusú mandalával feltűnő, de jól látható nyomtatás remek elem, amely megkülönbözteti ezt a betétet a szokásos, mintázat nélküli betétektől. Ez a párna ezért nemcsak kiváló minőségű, hanem első látásra megjelenésével is lenyűgöz! Nem tartalmaz latexet, AZO festékeket, DOP lágyítókat és nehézfémeket sem.


  szerkesztés MÉRETEK

  • Hossza: 185 cm
  • Szélesség: 66 cm
  • Vastagság: 4 mm
  • Súly: 2,5 kg

beállítások JELLEMZŐK

  • anyaga: természetes gumi poliuretán felülettel
  • nagyon alkalmas extrém körülmények között, különösen túlzott izzadás, páratartalom esetén
  • latex nélkül (alkalmas a LATEX-re allergiás emberek számára), AZO festékek, DOP lágyítók és nehézfémek.

VIDEÓ RÉSZLETEK

Olvasson el 7 tippet a megfelelő betét kiválasztásához.

kiigazítások GONDOSKODÁS

TÁROLÁS:

Görgesse a betétet az alsó réteggel (textúra nélkül) az alja felé, és csak akkor, ha teljesen megszáradt, elkerülheti annak károsodását. A jogamát kezdettől fogva hagyja szétszerelve, és rendszeresen tisztítsa meg. Ne tegye ki a párnát túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

A TISZTÍTÁShoz ne használjon alkohol alapú oldatokat, mert ez súlyosan károsíthatja a betét felületét. Túlzott izzadás esetén javasoljuk, hogy a betétet minimális mennyiségű szappanos vízzel mossa, majd használjon kevés tiszta vizet (hogy ne maradjanak szappanfoltok a betéten), és hagyja megszáradni.

csevegés TERMÉK GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

1. A heveder / csomagolás a termék része?

Nem ez nem. Javasoljuk, hogy hevederek vagy hordtáskák közül válasszon. A betét csomagolásának vagy hordozójának helyes megválasztásához olvassa el a blog cikkét.

2. A szőnyeg alkalmas más gyakorlatokra?

Igen.

3.   Mosható a betét a mosógépben?

Saját belátásunk szerint nem garantáljuk, hogy a betét nem sérül meg. Nem javasoljuk.

4. Elég lesz nekem egy 180 cm hosszúság, ha 185 cm-t mérek?

Igen. Közös helyzetben, mint harcos, deszka, kutya arccal lefelé vagy felfelé, mindig a szőnyeg egy bizonyos részét használjuk, és a test nincs teljesen kifeszítve. Még fekve is, a fej a tetejére kerül, így nem érjük el a teljes magasságot, mint állva.

5. Nem lesz túl nehéz a betét?

A szőnyeg nagyobb súlya jobb eloszlást biztosít a padlón, és nem kell aggódnia a szőnyeg széleinek közepe felé fordulása miatt. A legtöbb esetben a betétet csak rövid ideig mozgatjuk egyik helyről a másikra, és ha figyelembe vesszük ennek a párnának az összes többi előnyét, akkor a nagyobb súly biztosan nem fogja zavarni Önt. Ha gyakran kell utaznia, javasoljuk, hogy csak nézze meg az utazási összecsukható betétek kategóriáját.

6 . Hogyan lehet javítani a betét tapadását?

PU (poliuretán) párnákkal semmi különöset nem kell tenni, a felület kellően tapadó, nedves és száraz. A betét nehéz, ezért szilárdan tapad a padlóhoz.

7. Ha a betét elfogyott, mikor lesz újra elérhető?

Ha a betét "megrendelésre" van jelölve , azonnal megrendelheti, és a megrendelés lezárása után közvetlenül az e-mailbe kap információt a hozzávetőleges szállítási időről. Rendszeresen megrendeljük az árut, így az adott betét a raktárunk felé is lehet, vagy elférünk a megadott szállítási dátumban (általában hamarabb :). Ha az "Ideiglenesen elfogyott" felsorolás szerepel, a szállítónak jelenleg nincs raktárkészlete, és a szállítási idő valamivel hosszabb lehet. Akkor nyugodtan írjon nekünk, és mi a lehető legjobb információkat küldjük el a rendelkezésre állásról. Alternatív megoldásként "megvédheti" a terméket, és e-mailt kap a rendelkezésre állásról, amint raktáron van.

További információt tanácsadó központunkban talál:

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Klasszikus szőnyegek jógához, pilateshez és testedzéshez
Garancia: 2 év
Hossz: 185 cm
Szín: Fekete
Vastagság: 4 mm
Anyag: Természetes gumi
Felület: PU
Szélesség: 66 cm
Típus: Hatha Joga, Aštanga joga, Power joga, Body Art
Súly: közepes 2-3 kg
Minta: Om
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.