Bodhi PHOENIX YANTRA jógaszőnyeg 4mm (fekete)

Kód: 630SY
Ft23 790
Ideiglenesen elfogyott
Várható kézbesítés:
15.4.2021
A tétel elfogyott…

Ez a kiváló minőségű Bodhi Phoenix jógaszőnyeg a Yantrával megbízható partnere az intenzív jógagyakorláshoz . Míg más párna megcsúszhat, amikor izzad, ez még inkább ragadós lesz izzadt keze és lába alatt, abszolút kényelmet biztosítva edzés közben . Alkalmas Ashtanga jógához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficilny-distributor-hu (1)

A Bodhi PHOENIX jóga szőnyeg ideális Ashtanga jógához és minden más olyan jóga stílushoz, amely maximális tapadást igényel. A poliuretán sima felülete kopásálló és puha tapintású. A frissítő színű felületet a hűvös, fekete natúr kaucsuk ellensúlyozza a betét alján. Ennek a szőnyegnek az az előnye, hogy mindkét oldalát használhatja testmozgáshoz . :)

A Yantra nem feltűnő, de jól látható nyomtatása jó elem, amely megkülönbözteti ezt a betétet a szokásos párnáktól, mintázat nélkül. Ez a párna ezért nemcsak kiváló minőségű, hanem első látásra megjelenésével is lenyűgöz! Emellett nem tartalmaz latexet, AZO festékeket, DOP lágyítókat és nehézfémeket.


szerkesztés MÉRETEK

Hossza: 185 cm
Szélesség:
66 cm
Vastagság:
4 mm
Súly:
2,5 kg

beállítások JELLEMZŐK

• anyaga: természetes gumi poliuretán felülettel
• nagyon alkalmas extrém körülmények között, különösen túlzott izzadás, páratartalom esetén
• nem tartalmaz latexet (alkalmas a LATEX-re allergiás emberek számára), AZO festékeket, DOP lágyítókat és nehézfémeket.


VIDEÓ RÉSZLETEK

Olvasson el 7 tippet a megfelelő betét kiválasztásához.

 

kiigazítások GONDOSKODÁS

TÁROLÁS:

Görgesse a betétet az alsó réteggel (textúra nélkül) az alja felé, és csak akkor, ha teljesen megszáradt, elkerülheti annak károsodását. A jogamát kezdettől fogva bontsa szét, és rendszeresen tisztítsa meg. Ne tegye ki a párnát túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

A TISZTÍTÁShoz ne használjon alkohol alapú oldatokat, mert ez súlyosan károsíthatja a betét felületét. Túlzott izzadás esetén javasoljuk, hogy a betétet minimális mennyiségű szappanos vízzel mossa, majd használjon kevés tiszta vizet (hogy ne maradjanak szappanfoltok a betéten), és hagyja megszáradni.

csevegésTERMÉK GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

1. A heveder / csomagolás a termék része?

Nem ez nem. Javasoljuk, hogy hevederek vagy hordtáskák közül válasszon. Olvassa el a blog cikkét a betét megfelelő csomagolásának vagy hordozójának kiválasztásához .

2. A szőnyeg alkalmas más gyakorlatokra?

Igen.

3.   Mosható a betét a mosógépben?

Saját belátásunk szerint nem garantáljuk, hogy a betét nem sérül meg.

4. Vajon 180 cm hosszú lesz-e nekem, ha 185 cm-t mérek?

Igen. Az olyan általános pozíciókban, mint a harcos, deszka vagy kutya képpel felfelé, mindig a szőnyeg egy bizonyos részét használjuk, és a test nincs teljesen kifeszítve. Még fekve is, a fej a tetejére kerül, így nem érjük el a teljes magasságot, mint állva.

5. Nem lesz túl nehéz a betét?

A szőnyeg nagyobb súlya jobb eloszlást biztosít a padlón, és nem kell aggódnia. hogy a betét élei a középpont felé forduljanak. A legtöbb esetben csak rövid ideig mozgatjuk az alátétet egyik helyről a másikra, így a nagyobb súly nem fog minket sokat befolyásolni. Ha gyakran kell utaznunk, javasoljuk, hogy csak nézze meg az utazási összecsukható betétek kategóriáját.

6. Ha a párna elfogyott, mikor lesz újra elérhető?

Ha a betét "Rendelésre" jelöléssel van ellátva , azonnal megrendelheti, és a megrendelés befejezése után közvetlenül az e-mailbe kap információkat a szállításról. Rendszeresen megrendeljük az árut, így útközben lehet párna is, vagy elférünk a megadott szállítási időpontban (általában korán :). Ha az "Ideiglenesen elfogyott" felsorolás szerepel, a szállítónak jelenleg nincs raktárkészlete és a szállítási idő valamivel hosszabb lehet, akkor bátran írjon nekünk e-mailt, és mi a lehető legjobb rendelkezésre állási információkat küldjük Önnek. Alternatív megoldásként "megvédheti a terméket ", és amint készleten van, e-mailt kapunk a rendelkezésre állásról.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Klasszikus szőnyegek jógához, pilateshez és testedzéshez
Garancia: 2 év
Hossz: 185 cm
Szín: Fekete
Vastagság: 4 mm
Anyag: Természetes gumi
Felület: PU
Szélesség: 66 cm
Típus: Hatha Joga, Aštanga joga, Power joga, Body Art
Súly: közepes 2-3 kg
Minta: Yantra
A tétel elfogyott…

Bodhi Phoenix detail

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.