CSOMAG - 2x Zinzino Balance Test

Kód: 999/S10
Ft86 590 Ft68 181 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
8.12.2021

A csomag 2x Zinzino BalanceTest automatikus tesztterméket tartalmaz az omega-3 és omega-6 zsírsavak arányának elemzésére.

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű önteszt a kapilláris vérben lévő zsírsavak elemzésére, amelyet ujjbegyből nyerünk, a Whatman® szűrőpapíron szárított vércsepp (DBS) módszerrel. A DBS módszer olyan pontos, mint a vénából vett vérminták.

 • Keresse meg az omega-6: omega-3 zsírsavak arányát
 • további 11 zsírsav értékét a szervezetben
 • tesztelj otthon

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű önteszt a kapilláris vérben lévő zsírsavak elemzésére, amelyet ujjbegyből nyerünk, a Whatman® szűrőpapíron szárított vércsepp (DBS) módszerrel. A DBS módszer olyan pontos, mint a vénából vett vérminták.

Melyek az omega-6 és az omega3 optimális arányai?

Kevesebb, mint 5:1

Átlagos Észak -Európában 12:1, Európa 15:1 és USA 25:1.

120 napon belül a vörösvérsejtek helyreállnak a szervezetben, így a BalanceOil +rendszeres használata után ez az arány 3:1 -re csökkenthető

hviezda_2 A MÉRLEGTESZT ELŐNYEI

 • Könnyen használható önteszt egy csepp vérrel
 • Figyelemmel kíséri a vér 11 zsírsavszintjét
 • Adatokat jelenít meg az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak egyensúlyáról

 

 

A MÉRLEG VIZSGÁLATÁNAK ELJÁRÁSA

 1. A Zinzino termékek használata előtt végezze el a BalanceTest tesztet (* ha az omega-6 és az omega-3 értéke 3:1, akkor nem kell Zinzino termékeket használnia)
 2. Használja a Zinzino termékeket az ajánlott 120 napig
 3. Vegyen egy második tesztet, hogy összehasonlítsa a zsírsavak állapotának változását a szervezetben

 

szerkesztés MÉRÉSI ÉRTÉKEK

A teszt 11 zsírsavat tartalmaz, beleértve a telített, egyszeresen telítetlen (Omega-9) és többszörösen telítetlen (Omega-6 és Omega-3) zsírsavakat. Az egyes zsírsavak értékeit a táblázat tartalmazza, és a mért összes zsírsav százalékában fejezzük ki. Összehasonlításképpen: a táblázatban az egyes zsírsavak átlagos tartományát (a kiegyensúlyozott étrendű emberek nagy csoportjától kapott adatok alapján) célértékként adjuk meg. A következő zsírsavakat mérik:

 • palmitinsav, C16: 0, telített zsírok
 • sztearinsav, C18: 0, telített zsírok
 • olajsav, C18: 1, Omega-9
 • linolsav, C18: 2, Omega-6
 • alfa-linolénsav, C18: 3, Omega-3
 • gamma-linolénsav, C18: 3, Omega-6
 • dihomo-gamma-linolénsav, C20: 3, Omega-6 arachidonsav (AA), C20: 4, Omega-6 eikozapentaénsav (EPA), C20: 5, Omega-3 dokozapentaénsav (DPA), C22: 5, Omega-3 dokozahexaénsav (DHA), C22: 6, Omega-3

11 zsírsavat elemeznek, és értékeik összességét 100%-nak tekintik. Ehhez a 6 értékhez 7 zsírsavat használnak. A 7 elemzett zsírsav mennyiségét 100%-ban kell kiszámítani.

A tesztet egy független laboratórium elemzi, amely rendelkezik a helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítvánnyal. Az a tény, hogy a Vitas GMP tanúsítvánnyal rendelkezik, azt jelenti, hogy a helyes gyártási eljárásokat követik. A vállalat szerződéses laboratórium a kémiai elemzések elvégzésére, 25 éves tapasztalattal, amely kiváló minőségű kromatográfiai elemzést biztosít a legmodernebb ismeretek és technológia alapján.

A vérvizsgálat egy BalanceTest azonosító számot tartalmaz, amelyet csak Ön láthat. Sem a laboratórium, sem Zinzino nem tudja, ki teljesítette a tesztet. A zinzinotest.com oldalon az eredmények megjelennek a BalanceTest azonosító szám megadása után. Ha kitöltötte a kérdőívet, hozzáférhet a teljes elemzéshez. Ha nem töltötte ki a kérdőívet, akkor csak az egyenleg pontszáma jelenik meg.

VIZSGÁLATI ELJÁRÁS

 •       A Zinzino tesztje egy jóváhagyott in vitro diagnosztikai eszköz saját vérminta otthoni begyűjtéséhez.

 

1. Először mossuk meg a kezünket szappannal, majd meleg vízzel öblítsük le és szárítsuk meg!

 • Először mosson kezet szappannal, alaposan öblítse le meleg vízzel és szárítsa meg.
 • Vegye ki a mintavételi kártyát a papírborítékból. Tegye el a borítékot, később szüksége lesz rá.
 • Válasszuk le a SAVE részt a kártyáról, majd készítsünk egy képet a teszt ID azonosítóról. CSAK Ön láthatja a tesztje eredményét a SZEMÉLYES tesztazonosítója használatával. Helyezzük a kártyát az asztalra úgy, hogy a két kör felfelé nézzen!

2. Az alkoholos törlőkendővel tisztítsuk meg az egyik ujjbegyünket (a középső ujj ajánlott).

 • Serkentsük a vérkeringést úgy, hogy nagy karkörzést csinálunk, vagy rázzuk a kezünket lefelé 20 másodpercig. Vegyük elő az egyszer használatos ujjbegyszúrót. Távolítsuk el az átlátszó biztonsági kupakot! Ekkor az ujjbegyszúró készen áll a használatra.

3.  Helyezzük az ujjbegyszúrót az ujjhegyünk alsó részéhez, amit a korábban az asztalra helyezett mintavételhez adott kártya fölé tartsunk. Nyomjuk az ujjbegyszúró végét az ujjunkhoz, amíg egy kattanást nem hallunk. Az eszköz ekkor automatikusan egy kis szúrást ejt az ujjunkon.

4. Ne érjünk hozzá a papíron lévő körökhöz a kezünkkel! Nyomjuk meg óvatosan az ujjunkat egyszer, hogy a mintavételi kártyán lévő mindkét körbe minimum 3 vércsepp kerüljön. A vérnek teljesen ki kell töltenie a körök belsejét.
Fontos: Ne nyomogassuk erősen az ujjunkat azért, hogy vért préseljünk ki belőle!

 

5.  Hagyjuk a mintavételi kártyát legalább 10 percig vízszintes helyzetben szobahőmérsékleten, hogy a vérminta jól meg tudjon száradni!

6.  Helyezzük vissza a mintavételi kártyát a papírborítékba! Ezután tegyük bele a borítékot a fémtasakba, azt pedig zárjuk le!
Fontos: Ne vegyük ki a pici nedvességszívó tasakot a fémtasakból!

7. Helyezzük a lezárt fémtasakot az előre megcímzett nagy borítékba! FIGYELEM! Mielőtt bedobnánk a postaládába, megfelelő értékű postai bélyeget kell ragasztani a borítékra.

8. Az interneten regisztráljuk tesztünk azonosító kódját a  www.zinzinotest.com weboldalon! Itt lehet majd a teszt eredményeit megtekinteni. 10-20 napig tart, amíg az eredmények elkészülnek.
Fontos: Tartsuk meg a mintavételi kártya SAVE részét! CSAK Ön láthatja a tesztje eredményét az interneten a SZEMÉLYES tesztazonosítója használatával.

 újság TERMÉKLAP LETÖLTÉSE

 

megerősít ZINZINO REGISZTRÁCIÓ A JOBB CSOMAGOLÁSHOZ

A Flexity -ben előnyös egyedi csomagokat rendelhet. Ha érdekli a rendszeres előfizetés és az előfizetéses csomagolás, a Zinzino termékeket alacsonyabb áron szerezheti be. Ezenkívül lehetősége van arra, hogy bizonyos termékeket idővel ingyen kapjon (ajánlás céljából).

A Zinzino mérleg tesztjét Premier Kit vásárlásával kaphatja meg.

 

ZINZINO PREMIUM PRICE

 

zinzino rugalmassági partner

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Az immunrendszer erősítése és az egészség támogatása
Garancia: Lejárati dátum

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSÁHOZ 
zinzino flexity partner

A Zinzino 2005 óta működő skandináv vállalat, amely termékeit tudományos tesztekre, klinikai vizsgálatokra és Dr. Paul Clayton PhD gyógyszerész tudására építi. Clanyton szerint fontos, hogy az étrendben tartsuk a megfelelő halolaj (omega-3 zsírsavak), polifenolok és béta-glükánok arányát.

A tiszta és jó minőségű hal- és vegánolajok kulcsfontosságú termékek, amelyek segítenek az omega-6 és az omega-3 zsírsavak optimális szintjének elérésében. A Zinzino a BalanceTest-et kínálja a vérből történő eredmények kiderítésére. A Zinzino innovatív táplálék-kiegészítőket kínál az immunrendszer támogatása és a belső gyulladások kezelésének érdekében, amelyek gyakran a civilizáció számos betegségének okozói.

A Flexity Ziznino egyik hivatalos partnere. Nálunk megtalálja az egyes termékeket, amelyeket kipróbálhat velünk, vagy előnyösebb csomagokat vásárolhat alacsonyabb áron - megrendelheti közvetlenül a zinzino.com oldalon. A legnépszerűbbek a Balance Oil, a Protect +, a Viva +, a ZinoBiotic és az Xtend.