CSOMAG - 2x Zinzino BalanceTest

Kód: 999/S10
Ft81 890 –25 %
Dizajn bez názvu (6)
Ft81 890 –25 % Ft61 190 Ft48 181 ÁFA nélkül
Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
28.9.2021

A csomag 2x Zinzino BalanceTest automatikus tesztterméket tartalmaz az omega-3 és omega-6 zsírsavak arányának elemzésére.

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű önteszt a kapilláris vérben lévő zsírsavak elemzésére, amelyet ujjbegyből nyerünk, a Whatman® szűrőpapíron szárított vércsepp (DBS) módszerrel. A DBS módszer olyan pontos, mint a vénából vett vérminták.

 • Keresse meg az omega-6: omega-3 zsírsavak arányát
 • további 11 zsírsav értékét a szervezetben
 • tesztelj otthon

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű önteszt a kapilláris vérben lévő zsírsavak elemzésére, amelyet ujjbegyből nyerünk, a Whatman® szűrőpapíron szárított vércsepp (DBS) módszerrel. A DBS módszer olyan pontos, mint a vénából vett vérminták.

Melyek az omega-6 és az omega3 optimális arányai?

Kevesebb, mint 5:1

Átlagos Észak -Európában 12:1, Európa 15:1 és USA 25:1.

120 napon belül a vörösvérsejtek helyreállnak a szervezetben, így a BalanceOil +rendszeres használata után ez az arány 3:1 -re csökkenthető

hviezda_2 A MÉRLEGTESZT ELŐNYEI

 • Könnyen használható önteszt egy csepp vérrel
 • Figyelemmel kíséri a vér 11 zsírsavszintjét
 • Adatokat jelenít meg az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak egyensúlyáról

 

 

A MÉRLEG VIZSGÁLATÁNAK ELJÁRÁSA

 1. A Zinzino termékek használata előtt végezze el a BalaceTest tesztet (* ha az omega-6 és az omega-sh értéke 3: 1, akkor nem kell Zinzino termékeket használni)
 2. Használja a Zinzino termékeket az ajánlott 120 napig
 3. Vegyen egy második tesztet, hogy összehasonlítsa a zsírsavak állapotának változását a szervezetben

 

szerkesztés MÉRÉSI ÉRTÉKEK

A teszt 11 zsírsavat tartalmaz, beleértve a telített, egyszeresen telítetlen (Omega-9) és többszörösen telítetlen (Omega-6 és Omega-3) zsírsavakat. Az egyes zsírsavak értékeit a táblázat tartalmazza, és a mért összes zsírsav százalékában fejezzük ki. Összehasonlításképpen: a táblázatban az egyes zsírsavak átlagos tartományát (a kiegyensúlyozott étrendű emberek nagy csoportjától kapott adatok alapján) célértékként adjuk meg. A következő zsírsavakat mérik:

 • palmitinsav, C16: 0, telített zsírok
 • sztearinsav, C18: 0, telített zsírok
 • olajsav, C18: 1, Omega-9
 • linolsav, C18: 2, Omega-6
 • alfa-linolénsav, C18: 3, Omega-3
 • gamma-linolénsav, C18: 3, Omega-6
 • dihomo-gamma-linolénsav, C20: 3, Omega-6 arachidonsav (AA), C20: 4, Omega-6 eikozapentaénsav (EPA), C20: 5, Omega-3 dokozapentaénsav (DPA), C22: 5, Omega-3 dokozahexaénsav (DHA), C22: 6, Omega-3

11 zsírsavat elemeznek, és értékeik összességét 100%-nak tekintik. Ehhez a 6 értékhez 7 zsírsavat használnak. A 7 elemzett zsírsav mennyiségét 100%-ban kell kiszámítani.

A tesztet egy független laboratórium elemzi, amely rendelkezik a helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítvánnyal. Az a tény, hogy a Vitas GMP tanúsítvánnyal rendelkezik, azt jelenti, hogy a helyes gyártási eljárásokat követik. A vállalat szerződéses laboratórium a kémiai elemzések elvégzésére, 25 éves tapasztalattal, amely kiváló minőségű kromatográfiai elemzést biztosít a legmodernebb ismeretek és technológia alapján.

A vérvizsgálat egy BalanceTest azonosító számot tartalmaz, amelyet csak Ön láthat. Sem a laboratórium, sem Zinzino nem tudja, ki teljesítette a tesztet. A zinzinotest.com oldalon az eredmények megjelennek a BalanceTest azonosító szám megadása után. Ha kitöltötte a kérdőívet, hozzáférhet a teljes elemzéshez. Ha nem töltötte ki a kérdőívet, akkor csak az egyenleg pontszáma jelenik meg.

VIZSGÁLATI ELJÁRÁS

1. A BalanceTest egy engedélyezett in vitro diagnosztikai termék otthoni személyes vérvételhez.

- Először mosson kezet szappannal, alaposan öblítse le meleg vízzel és szárítsa meg.

Vegye ki a mintavételi kártyát a papírborítékból. Mentse el a borítékot, később szüksége lesz rá.

Tépje le a mintavételi kártya SAVE részét
és készítsen fényképet a teszt azonosító számáról. CSAK a teszt eredményét a SZEMÉLYES teszt azonosító szám használatával találhatja meg. Helyezze a kártyát az asztalra úgy, hogy a két kör felfelé nézzen.

2. Tisztítsa meg az ujjbegyét alkoholos törlőkendővel (ajánlott egy közvetítő használata).

Serkentse a vérkeringést úgy, hogy körözi vagy alaposan rázza a kezét 20 másodpercig. Távolítsa el az eldobható lancet. Távolítsa el az átlátszó biztonsági kupakot, és a lancet használatra kész.

3. Helyezze a lándzsát az ujja hegyének aljára az asztalon lévő vérvételi papír felé. Nyomja a lancet tetejét az ujjához, amíg kattanást nem hall. A lancet automatikusan kis szúrást végez az ujjában.

4. Ne érintse meg kezével a szűrőpapír -gyűrűket. Óvatosan nyomja meg egyszer az ujját, és tegyen néhány, legalább 3 csepp szabadon folyó vért a mintavételi kártyán megjelölt körökbe. A vérnek teljesen be kell fednie a körök belsejét.

5. Hagyja a mintavételi kártyát vízszintesen legalább 10 percig szobahőmérsékleten, hogy a minták jól megszáradjanak.

6. Tegye vissza a mintavételi kártyát a papírborítékba. Ezután helyezze a papírborítékot egy fémcsomagolásba, és zárja le a csomagot.

Fontos megjegyzés: Ne vegye ki a szárítótasakot a fémzsákból.

7. Helyezze a lezárt fémtartályt egy nagy borítékba, amelyen fel van tüntetve a laboratórium címe. JEGYZET! Mielőtt postafiókba helyezné, KELL Bélyegeket ragasztania a borítékra
megfelelő értékben.

8. A teszt azonosító szám online regisztrálásához keresse fel a www.zinzinotest.com oldalt. A teszt eredményeit később ezen a weboldalon találja. Az eredmény 10-20 napon belül kész lesz.

Fontos megjegyzés: Tegye félre a kártya SAVE részét. A teszt eredményét CSAK az interneten, a SZEMÉLYES teszt azonosító számával találhatja meg.  

 újság TERMÉKLAP LETÖLTÉSE

 

megerősít ZINZINO REGISZTRÁCIÓ A JOBB CSOMAGOLÁSHOZ

A Flexity -ben előnyös egyedi csomagokat rendelhet. Ha érdekli a rendszeres előfizetés és az előfizetéses csomagolás , a Zinzino termékeket alacsonyabb áron szerezheti be. Ezenkívül lehetősége van arra, hogy bizonyos termékeket idővel ingyen kapjon (ajánlás céljából).

A Zinzino mérleg tesztjét Premier Kit vásárlásával kaphatja meg

 

ZINZINO PREMIUM PRICE

 

zinzino rugalmassági partner

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Az immunrendszer erősítése és az egészség támogatása
Garancia: Lejárati dátum

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSÁHOZ 

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNY: 15% a zinzino15 kóddal! (a CSOMAGOKON kívül minden Zinzino termékre érvényes).zinzino flexity partner

A Zinzino 2005 óta működő skandináv vállalat, amely termékeit tudományos tesztekre, klinikai vizsgálatokra és Dr. Paul Clayton PhD gyógyszerész tudására építi. Clanyton szerint fontos, hogy az étrendben tartsuk a megfelelő halolaj (omega-3 zsírsavak), polifenolok és béta-glükánok arányát.

A tiszta és jó minőségű hal- és vegánolajok kulcsfontosságú termékek, amelyek segítenek az omega-6 és az omega-3 zsírsavak optimális szintjének elérésében. A Zinzino a BalanceTest-et kínálja a vérből történő eredmények kiderítésére. A Zinzino innovatív táplálék-kiegészítőket kínál az immunrendszer támogatása és a belső gyulladások kezelésének érdekében, amelyek gyakran a civilizáció számos betegségének okozói.

A Flexity Ziznino egyik hivatalos partnere. Nálunk megtalálja az egyes termékeket, amelyeket kipróbálhat velünk, vagy előnyösebb csomagokat vásárolhat alacsonyabb áron - megrendelheti közvetlenül a zinzino.com oldalon. A legnépszerűbbek a Balance Oil, a Protect +, a Viva +, a ZinoBiotic és az Xtend.