Csomag tachionizált víz Tach-O-Splash 120 ml és szilikagél 30 ml

Kód: TW4H2
Ft26 590 –7 %
Balíček Tachyonizovaná voda Tach O Splash 120ml a Silica gél 30 ml
Ft26 590 –7 % Ft24 690 Ft19 441 ÁFA nélkül
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
2.6.2022
A tétel elfogyott…

Kiszerelés Tachonizált víz Tach-O-Splash 120ml és Szilikagél 30 ml kedvezményes áron . A tachionizált Tach-O-Splash bármilyen egészségügyi probléma esetén használható. Növényekre, állatokra is kiváló, kozmetikai termékekben való felhasználásra, borotválkozás, fürdés, stb. A tachyonizált szilikagél különféle egészségügyi problémák megoldására szolgál (csontok, szalagok, inak, izmok, kötőszövetek, agy, szív, immunrendszer és idegek).

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficialny-distributor-hu-tchyon

Csomag tachionizált víz Tach-O-Splash 120 ml és szilikagél 30 ml

A tachionizált Tach-O-Splash bármilyen egészségügyi probléma esetén használható. Növényekre, állatokra is kiváló, kozmetikai termékekben való felhasználásra, borotválkozás, fürdés, stb. A tachionizált Tach-O-Splash víz feltölti testünk minden sejtjének finom szervező energiamezőjét (SOEP). A megnövekedett bioenergetika lehetővé teszi a szervezet számára, hogy megkezdje a fizikai és érzelmi méregtelenítést. Ahogy a szervezeted megtisztul és egyensúlyba kerül, visszatér természetes egyensúlyához.

Átjuthat a vér-agy gáton az agyban , és az egész lényedet szupravezetővé alakíthatja, energiával tölti fel a megszakadt SOEP -et, lehetővé téve az elzáródások feloszlatását. Az energiarendszerben lévő dugulások eltávolítása a ragyogó egészség és a hosszú élettartam kulcsa.

Világszerte végzett kutatások azt mutatják , hogy a tachionizált víz jelentős hatással van az életre . Ez a kulcs a magasabb szintű vitalitás és jó közérzet eléréséhez.

A dr. Gabriel Cousens szerint a tachionizált víz nem biztos, hogy a halhatatlanság kulcsa, de amint azt a kutatások kimutatták, ez a kulcs a ragyogó egészséghez. Ez a kulcs a magasabb szintű vitalitás és jó közérzet eléréséhez.


egy levél TULAJDONSÁGOK ÉS ÖSSZETÉTEL Tachionizált víz Tach-O-Splash

 • Tiszta tachionizált víz (desztillált)
 • Bármilyen egészségügyi probléma esetén használható
 • Kiválóan alkalmas növényekre, állatokra, kozmetikai termékekben való felhasználásra, borotválkozás, fürdés után és alá
 • Űrtartalom: 120 ml (kb. 2100 cseppet tartalmaz)

ADAGOLÁS ÉS TÁROLÁS:

Nagyon fontos, hogy a méregtelenítés lassú legyen, csak akkor lesz kellemes. Javasoljuk, hogy napi 2-3 alkalommal 5 cseppet kezdjen, étkezések között. Csepegtesse közvetlenül a nyelve alá, tartsa a vizet körülbelül 20 másodpercig, majd nyelje le. Sokan megelőzésképpen napi 3-szor 15-30 cseppet vesznek be. Felbontás után ajánlott hűtőszekrényben tárolni. Tartsa távol gyermekektől.

Ellenjavallatok és figyelmeztetések:

Fontos , hogy a cseppentővel ne érintse meg a szájat vagy a folyadékot , amelybe vizet csepegtet. Ez szennyeződéshez és a nem kívánt baktériumok szaporodásához vezethet.


egy levél TULAJDONSÁGOK ÉS ÖSSZETÉTEL Tachionizált szilikagél

 • A tachyonizált szilikagél különféle egészségügyi kihívások ( csontokat, szalagokat, inakat, izmokat, kötőszöveteket, agyat, szívet, immunrendszert és idegeket érintő problémák) megoldására szolgál.
 • A szilícium szerves formája, amely főleg a test szilárd részeibe - csontokba, ízületekbe, körmökbe, fogakba - épül be.
 • A tachionizált szilícium molekulák energiaellátást és egyben belső védelmet biztosítanak az elektroszmog ellen
 • Ez a tachionizált gél szilíciumkristályokból (a szilícium-dioxid legtisztább formája) származik . A mikroszkopikus tachionizált szilícium részecskék olyan finoman eloszlanak a vízben, hogy gél formájúak.
 • Az állat- és növényvilágban a szilícium- dioxid szerkezeti építőelem. Az egész szervezetben megtalálható, és elengedhetetlen az egészséghez.
 • A tachyonizált szilikagél a csontritkulás és az Alzheimer-kór megelőzésében és megelőzésében is hasznos . A krónikus fájdalomban szenvedő egyének a merevség és a mozdulatlanság csökkenéséről számoltak be több hét tachionizált szilikagél használata után. Háziállatok számára is kiváló.
 • Összetevők: tisztított víz és szilikagél

A tachionizált szilikagél hatása:

A szilícium-dioxid szükséges a csontok és a kötőszövet kollagén képzéséhez, és értékes idegvezetőként. A tachyonizált szilikagél segít megőrizni a körmök, a bőr, a haj, az inak és az ínszalagok egészségét. Fontos a rugalmas artériák fenntartásához, segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, serkenti az immunrendszert és lassítja a szövetek öregedését.

ADAGOLÁS ÉS TÁROLÁS:

Kezdje 1-2 csepp naponta egyszer vagy kétszer. Csepeghet lébe vagy vízbe is (szükség szerint). Az adag fokozatosan emelhető napi 8-10 cseppre vagy többre.

Ellenjavallatok és figyelmeztetések:

Ez a kolloid oldat nagyon erős. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált cseppek
Garancia: 2 év
Térfogat, nagyság: 30 ml, 120 ml
Egészségügyi téma: Ízületek, Krv a cievy, Regenerácia
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés