CSOMAG - Zinzino Vitalitás 3 x Balance olaj 300 ml + Balance teszt

Kód: 11958
Ft62 890 Ft49 520 ÁFA nélkül
7 nap múlva elérhető
Várható kézbesítés:
4.10.2021

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Zinzino BalanceOil+ egy természetes táplálék-kiegészítő, amely omega-3 zsírsavakat, olívaolajat, tokoferolokat és D3-vitamint tartalmaz. A skandináv Zinzino cég kedvenc termékei közé tartozik, hasznos ezeken a területeken:

✓ szív- és szem funkciók
✓ csontok, izmok, fogak, sejtosztódás támogatása
✓ védelem az oxidatív stressz ellen
✓ az optimális szint fenntartása omega-3: omega-6 zsírsavak, az EPA és a DHA szintje

 

 

beállítások JELLEMZŐK

HALOLAJ FORRÁSA

A BalanceOil+ termékekben használt halolajok szigorú előírásokkal rendelkeznek az EPA és a DHA vonatkozásában, amelyek 120 napon belül hatékonyan optimalizálják az omega-6 és az omega-3 zsírsavak egyensúlyát a szervezetben. A halak főleg rövid életű kis nyílt tengeri halakból származnak, mint például a szardínia és a szardella. A halolajokat egész feldolgozatlan halakból nyerik. Az olaj finomítási folyamaton megy keresztül, hogy eltávolítsa a környezeti szennyeződéseket (ha vannak), és nehézfémektől és más toxinoktól mentes olajnak minősül. A BalanceOil + -ot gyártó LYSI megfelel a gyártás minden előírásának. Ez követi az élelmiszerek és gyógyszerek GMP (legjobb gyártási gyakorlat) eljárásait is.

EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ

A spanyol olívaolajat a Picual gazdag omega-9-tartalma és nagyon magas antioxidáns-tartalma miatt választják ki.
Az olajbogyó betakarítás előtti minőségű, a magokat a feldolgozás során választják ki, és csak a gyümölcsöt hidegen sajtolják, így extra szűz olajat tartalmaznak, amely gazdag omega-9-ben (olajsav), és nagyon magas antioxidáns-tartalommal, úgynevezett polifenolokkal (750 mg felett). / kg5), amelyeknek számos jótékony hatása van.15

D3 TERMÉSZETES VITAMIN

A BalanceOil+ D3-vitamint (kolekalciferolt) tartalmaz. Természetes D3-vitamint (kolekalciferolt) használunk, amely lanolinból készül. A lanolin természetes módon előforduló zsír, amely a juh gyapjújában található. A D3-vitamint a D3-vitamin prekurzorának a lanolinból történő feloldásával állítják elő. Ezután kémiailag kezelik és aktiválják ultraibolya (UV) sugárzásnak kitéve. A kémiai folyamat összehasonlítható azzal a folyamattal, amely az emberi bőrben bekövetkezik, amikor D3-vitamint termel.

TERMÉSZETES TOKFOLOLOK

A kevert tokoferolokat általában antioxidánsként használják az étrend-kiegészítőkben. Az alkalmazott természetes tokoferolok magasan finomított szójaolaj-desztillátumokból készülnek GMO-tartalom nélkül, amelyeket tovább finomítanak, és ezért nem tartalmaznak szójafehérjét. Ez azt jelenti, hogy nincsenek allergének. Tipikus készítmények: alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok.

 

 újság TERMÉKLAP LETÖLTÉSE 

 

szerkesztés OLAJ MÉRLEG ÖSSZETÉTEL

  • Halolaj (szardella, makréla és szardínia)
  • hidegen sajtolt olívaolaj
  • tokoferolok (antioxidánsok) keveréke
  • természetes ízek
  • D3-vitamin (kolekalciferol).

Hal olaj 4142 mg 6627 mg
Omega-3 zsírsavak 1549 mg 2478 mg
ebből EPA 802 mg 1283 mg
ebből DHA 427 mg 683 mg
Olivaolaj 2557 mg 4092 mg
ebből olajsav (omega-9) 1918 mg 3069 mg
ebből polifenolok 2,2 mg 3,5 mg
D-vitamin 3 12,6 ug (250% relatív páratartalom *) 20 ug (400% relatív páratartalom *)

 

 

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű, öntesztelésre alkalmas teszt a kapilláris vér zsírsavainak elemzéséhez, amelyet az ujjhegyből nyernek a szárított vércsepp (DBS) módszerrel Whatman® szűrőpapíron. A DBS módszer ugyanolyan pontos, mint egy vénából vett vérminta.

Ismerd meg az omega-6 és omega-3 zsírsavak arányát
✓ további 11 zsírsav értékei a testben
✓ otthoni teszt

VIZSGÁLATI ELJÁRÁS

1. A BalanceTest egy engedélyezett in vitro diagnosztikai termék otthoni személyes vérvételhez.

- Először mosson kezet szappannal, alaposan öblítse le meleg vízzel és szárítsa meg.

Vegye ki a mintavételi kártyát a papírborítékból. Mentse el a borítékot, később szüksége lesz rá.

Tépje le a mintavételi kártya SAVE részét
és készítsen fényképet a teszt azonosító számáról. CSAK a teszt eredményét a SZEMÉLYES teszt azonosító szám használatával találhatja meg. Helyezze a kártyát az asztalra úgy, hogy a két kör felfelé nézzen.

2. Tisztítsa meg az ujjbegyét alkoholos törlőkendővel (ajánlott egy közvetítő használata).

Serkentse a vérkeringést úgy, hogy körözi vagy alaposan rázza a kezét 20 másodpercig. Távolítsa el az eldobható lancet. Távolítsa el az átlátszó biztonsági kupakot, és a lancet használatra kész.

3. Helyezze a lándzsát az ujja hegyének aljára az asztalon lévő vérvételi papír felé. Nyomja a lancet tetejét az ujjához, amíg kattanást nem hall. A lancet automatikusan kis szúrást végez az ujjában.

4. Ne érintse meg kezével a szűrőpapír -gyűrűket. Óvatosan nyomja meg egyszer az ujját, és tegyen néhány, legalább 3 csepp szabadon folyó vért a mintavételi kártyán megjelölt körökbe. A vérnek teljesen be kell fednie a körök belsejét.

5. Hagyja a mintavételi kártyát vízszintesen legalább 10 percig szobahőmérsékleten, hogy a minták jól megszáradjanak.

6. Tegye vissza a mintavételi kártyát a papírborítékba. Ezután helyezze a papírborítékot egy fémcsomagolásba, és zárja le a csomagot.

Fontos megjegyzés: Ne vegye ki a szárítótasakot a fémzsákból.

7. Helyezze a lezárt fémtartályt egy nagy borítékba, amelyen fel van tüntetve a laboratórium címe. JEGYZET! Mielőtt postafiókba helyezné, KELL Bélyegeket ragasztania a borítékra
megfelelő értékben.

8. A teszt azonosító szám online regisztrálásához keresse fel a www.zinzinotest.com oldalt. A teszt eredményeit később ezen a weboldalon találja. Az eredmény 10-20 napon belül kész lesz.

Fontos megjegyzés: Tegye félre a kártya SAVE részét. A teszt eredményét CSAK az interneten, a SZEMÉLYES teszt azonosító számával találhatja meg.  

 újság TERMÉKLAP LETÖLTÉSE

megerősít ZINZINO REGISZTRÁCIÓ A JOBB CSOMAGOLÁSHOZ

A Flexity -ben előnyös egyedi csomagokat rendelhet. Ha érdekli a rendszeres előfizetés és az előfizetéses csomagolás , a Zinzino termékeket alacsonyabb áron szerezheti be. Ezenkívül lehetősége van arra, hogy bizonyos termékeket idővel ingyen kapjon (ajánlás céljából).

 

 

ZINZINO PREMIUM PRICE

 

                                                                               zinzino rugalmassági partner

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Táplálékkiegészítők és vitaminok
Garancia: Lejárati dátum
Forma: Olaj
Térfogat, nagyság: 900 ml
Egészségügyi téma: Immunitás, Mozog, Srdce, Kosti, svaly

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSÁHOZ 

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNY: 15% a zinzino15 kóddal! (a CSOMAGOKON kívül minden Zinzino termékre érvényes).zinzino flexity partner

A Zinzino 2005 óta működő skandináv vállalat, amely termékeit tudományos tesztekre, klinikai vizsgálatokra és Dr. Paul Clayton PhD gyógyszerész tudására építi. Clanyton szerint fontos, hogy az étrendben tartsuk a megfelelő halolaj (omega-3 zsírsavak), polifenolok és béta-glükánok arányát.

A tiszta és jó minőségű hal- és vegánolajok kulcsfontosságú termékek, amelyek segítenek az omega-6 és az omega-3 zsírsavak optimális szintjének elérésében. A Zinzino a BalanceTest-et kínálja a vérből történő eredmények kiderítésére. A Zinzino innovatív táplálék-kiegészítőket kínál az immunrendszer támogatása és a belső gyulladások kezelésének érdekében, amelyek gyakran a civilizáció számos betegségének okozói.

A Flexity Ziznino egyik hivatalos partnere. Nálunk megtalálja az egyes termékeket, amelyeket kipróbálhat velünk, vagy előnyösebb csomagokat vásárolhat alacsonyabb áron - megrendelheti közvetlenül a zinzino.com oldalon. A legnépszerűbbek a Balance Oil, a Protect +, a Viva +, a ZinoBiotic és az Xtend.