GAIAM PVC mat jóga szőnyeg Teal Marrekesh XL 198 x 66 cm x 6 mm

A stílusos GAIAM PVC szőnyeg, vastagsága 6 mm, hossza 198 cm és szélessége 66 cm, remekül tapad a talajra. Ez a matrac az egyik alapvető jógaszőnyeg kezdőknek.

Elérhetőség Ideiglenesen elfogyott
Kód: 62187
Ft17 990 –20 % Ft14 390
GAIAM PVC mat jóga szőnyeg Teal Marrekesh XL 198 x 66 cm x 6 mm
154809960 origpic c026ff
Akció
Ft17 990 –20 %

gaiam-logó

 

 

 

 

 

 

 

 

A stílusos GAIAM PVC szőnyeg, vastagsága 6 mm, hossza 198 cm és szélessége 66 cm, remekül tapad a talajra. Ez a matrac az egyik alapvető jógaszőnyeg kezdőknek.


szerkesztés MÉRETEK

  • Hossza: 198 cm  
  • Súly: 1,7 kg
  • Szélesség: 66 cm
  • Vastagság: 6 mm

beállítások JELLEMZŐK

  • Anyag: PVC latex nélkül, 6P szennyező anyagok nélkül, ftalátok nélkül DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP és DNOP nélkül.
  • A "ragadós" felület textúrája jó tapadást biztosít a talajhoz, de a szőnyeg felülete maga nem csúszásgátló.

kiigazítások GONDOSKODÁS

Használati utasítás: A jógaszőnyeg erős, de ártalmatlan szagú lehet mikor először kicsomagolod. Használat előtt tekerd ki a szőnyeget és szellőztesd 2-3 napig. Töröld át benedvesített anyaggal, enyhe mosószerrel. A szőnyeg színe elhalványulhat, törékennyé és nehezen használhatóvá válhat, ha huzamosabb ideig a napfénynek van kitéve. Ha nem használod a szőnyeget, javasoljuk, hogy táskában tárold.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Jógaszőnyegek kezdőknek
Garancia: 2 év
Hossz: 198 cm
Szín: Kék, Szürke
Vastagság: 6 mm
Szélesség: 66 cm
Súly: könnyű 1-2 kg
Felszín: PVC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

ÖKOLÓGIAI JÓGA SZŐNYEGEK, BLOKKOK, TÉGLÁK, MINŐSÉGI HAB ROLLEREK, ERŐSÍTŐ GUMISZALAGOK ÉS MÁS GAIAM MÁRKÁJÚ KIEGÉSZÍTŐKGaiam

A Gaiam joga, fitnesz és wellnesshez szolgáló ökológiai kiegészítők gyártója. Az ajánlatban jógaszőnyegeket, blokkokat, rollereket, gumikat, jógás táskákat, egészséges ülést támogató termékeket és sok más kiegészítőt talál.

Gaiam az ókori görög Földanya istennő neve - "Gaia" és a "vagyok" kapcsolat kombinációja. Tehát azt jelenti, hogy "én vagyok a Föld", ami megmutatja nekünk, hogy a Gaiam hisz abban, hogy amikor ápoljuk, megvédjük és tiszteletben tartjuk a Földet, mindenkit és mindent, ami itt létezik, gazdagítjuk saját és a jövő generációk életét.                                                                                                                             

Szeretnénk többet tenni Értetek, segíteni, élni, aktívabbnak lenni. A gondolat, hogy mindenben tökéletesnek kell lennünk amit csak teszünk, néha visszahúz minket. Ezért a Gaiam-nál igyekszünk elfogadni a tökéletes énünk tökéletlen részét, főleg ha a jógáról van szó. Ezért gyártunk jógás, fitnesz és wellness termékeket Nektek. A kínálatban jógamatracokat, jógatömböket, jógatáskákat, párnákat és sok más kiegészítőt megtaláltok.

Hasonló termékek

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés