JADE Elite S gumiszőnyeg 180 x 61 cm x 5 mm

Kód: 371G/B
Újdonság Tipp
Márka: Jade Yoga
Ft37 390

Válasszon variánst

A Jade Elite S pad kitűnő tapadást kínál, és 5 mm vastagságának köszönhetően nagyon jó párnázottságot is kínál, mégis kellően stabil.

A Jade ELITE S szőnyeget kifejezetten azok számára tervezték, akik intenzív jóga edzéssel rendelkeznek, ami az eddigi legtartósabb Jade szőnyeggé teszi. Az ELITE S ideális Ashtanga és minden intenzív stílushoz.

Részletes információ

Szín: Zöld/Fekete
Raktáron (2 db) | 371G/B
Várható kézbesítés: 14.5.2021
Ft37 390

Termék részletes leírása

A Jade Elite S pad kitűnő tapadást kínál, és 5 mm vastagságának köszönhetően nagyon jó párnázottságot is kínál, mégis kellően stabil.

A Jade ELITE S szőnyeget kifejezetten azok számára tervezték, akik intenzív jóga edzéssel rendelkeznek, ami az eddigi legtartósabb Jade szőnyeggé teszi. Az ELITE S ideális Ashtanga és minden intenzív stílushoz.

Az extra vastag felső réteg extra erősséget és tartósságot kölcsönöz a padnak. Az alsó oldala a szokásos Jade Grip-et természetes gumi szerkezettel, nyitott cellákkal biztosítja.

A Jade szőnyegek fenntartható módon készülnek természetes gumiból. Más párnákkal ellentétben a Jade nem tartalmaz PVC-t, EVA-t vagy más szintetikus kaucsukot, és az Egyesült Államokban gyártják, az összes amerikai környezetvédelmi, munkaügyi és fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelően.

A JadeYoga márka története több mint 100 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy kisfiú 1904-ben emigrált az Egyesült Államokba, és 16 éves korában vállalkozást indított a Jerrehian Brothers márka keleti szőnyegei területén. Később 1974-ben a Jade Industries lett a probléma megoldása a vásárlók számára, amikor a finom keleti szőnyegek alatt nem voltak kiváló minőségű szőnyegek, amelyek támogatnák és megakadályoznák a csúszást.

A probléma megoldása a természetes kaucsuk volt, és a Jade természetes gumi szőnyegszőnyegeket kezdett gyártani, amelyeket eredetileg erre a célra használtak.


szerkesztés MÉRETEK

  • Hossza: 180 cm
  • Szélesség: 61 cm
  • Vastagság: 5 mm
  • Súly 2,35 kg

beállítások JELLEMZŐK

  • Anyaga: természetes gumi

csevegés A TERMÉK GYAKORI KÉRDÉSEI

1. A heveder / csomagolás a termék része?

Nem. Válasszon hevedert vagy huzatot kínálatunkból.

MINDEN TÁSKA YOGA PADS SK-hoz

2. A szőnyeg alkalmas más gyakorlatokra?

Igen.

3.   Mosható a betét a mosógépben?

Nem, nem ajánlott.

4. A 188 cm hosszúság elég lesz-e nekem, ha 190 cm-t mérek?

Igen. Az olyan közös pozíciókban, mint a harcos, deszka vagy kutya képpel felfelé, mindig a szőnyeg egy bizonyos részét használjuk, és a test nincs teljesen kifeszítve. Még fekve is, a fej a tetejére kerül, így nem érjük el a teljes magasságot, mint állva.

5. Hogyan lehet javítani a betét tapadását?

Az ilyen típusú párnákkal semmi különöset nem kell tenni, a felület kellően tapadó. Ha a gördülés jelei láthatók, egy idő után a betétet letörlik és a földhöz tapad. Mindkét oldal felhasználható a gyakorlathoz.

6. Ha a párna elfogyott, mikor lesz újra elérhető?

Ha a betét "Rendelésre" jelöléssel van ellátva, azonnal megrendelheti, és a megrendelés lezárása után közvetlenül az e-mailbe kap információt a hozzávetőleges szállítási időről. Rendszeresen megrendeljük az árut, így a betét a raktárunk felé is lehet, vagy elférünk a megadott szállítási dátumban (általában hamarabb :). Ha az "Ideiglenesen elfogyott" felsorolás szerepel, a szállítónak jelenleg nincs raktárkészlete, és a szállítási idő valamivel hosszabb lehet. Ezután nyugodtan írjon nekünk e-mailt, és mi a lehető legjobb információkat küldjük el a rendelkezésre állásról. Alternatív megoldásként "megvédheti" a terméket, és e-mailt kap a rendelkezésre állásról, amint raktáron van.

További információt tanácsadó központunkban talál:

TANÁCSADÓ-MOSÓK

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Klasszikus szőnyegek jógához, pilateshez és testedzéshez
Garancia: 2 év
Hossz: 180 cm
Vastagság: 5 mm
Anyag: Természetes gumi
Szélesség: 61 cm
Súly: közepes 2-3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

logo_jade_yoga_flexity

 

A JadeYoga 2000-ben indult, amikor megtudtuk az akkori piacon lévő legtöbb jógamatrac alapproblémáját - túlságosan csúszósak voltak. Amikor természetes gumimatracokat készítettünk, ebből a szempontból néztük meg a problémát, és kifejlesztettük a Harmony-t, az első természetes gumiból készült jógamatracot.

Kezdetek

Alig több, mint 500 mintát küldtünk ki, és majdnem 300 hívást kaptunk - hihetetlen válasz. Az emberek még soha nem láttak hasonlót, és izgatottan várták, hogy kipróbálhassák a jógamatracot, amely tényleg nem csúszott. Ezen kívül a természetes kaucsuk lágysága és tapadása jobb, így kényelmesebb. A fakéregből készült természetes kaucsuk megújuló erőforrás. Jógamatracainkat az Egyesült Államokban gyártják az Egyesült Államok környezetvédelmi törvényeinek megfelelően, és nem tartalmaznak PVC-t, így jógamatracaink az első "zöld" matracok, melyek nem tartalmaznak mérgező anyagokat.