Kézzel készített tibeti éneklőtál 16 cm - Életfa

Kód: KS16HD
Bestseller
Márka: Bodhi Yoga
Ft24 790
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
26.5.2021

Kézzel készített tibeti éneklőtál gravírozással az Életfa mintával, bőrrel és párnával borított kalapáccsal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a nepáli tál kalapáccsal és párnával kézzel készül. Ezért egyedülálló darab. A pontos méret kissé eltérhet. A tálon vésett minta található.

Az énekes tálak eredetileg tibeti sámánoktól származtak, később pedig Tibetben, Nepálban és Indiában használták a lámák. Az egész ember és a tér harmonizálását szolgálják. Feloldják a blokkolt helyeken a feszültséget, pihentető és gyógyító hatással vannak a testre és az elmére, kiegyensúlyozzák a hemiszférákat és helyreállítják az energiát a szervekben.

A tál körének átmérője 16 cm.

Minden tál egyedi alkotás és darab. Bármely finom patina nem hiba, és nem befolyásolja az edény funkcionalitását. A pontos méret kissé eltérhet. A tálban metszet található.

szerkesztés PARAMÉTEREK

  • átmérő: kb. 16 cm
  • súly: 790 g
  • párna a tál alatt
  • metszet az Életfa
  • fából készült kalapács, bőrrel borítva

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tibeti éneklő tálak és gongok
Garancia: 2 év
Súly: 790 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.