Manduka Eko® Mat Acai Midnight jógaszőnyeg 180 x 61 cm x 5 mm

Kód: 135021283
Bestseller
Márka: MANDUKA
Ft32 390
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
14.5.2021

A Manduka Eko® Mat Acai Midnight természetes csúszásgátló felületet biztosít, amely bármilyen nehéz helyzetben megtart. Ökológiai anyagokból (nem az amazóniai esőerdőkből származó) készült eKO jóga kíméli a környezetet, és támogatja mind a testmozgást, mind a bolygót. Alkalmas jógához, piláteshez vagy fitneszhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Manduka EKO szőnyegek fényes jövőt jelent a jógik környezetében és egészségében kímélő jógik számára. Több mint 4 éves fejlesztés után a jógatanárok segítségével Manduka-nak sikerült hosszan tartó matracot létrehozni a mérgező lágyítók használata nélkül tisztán természetes gumiból, amely teljesen lebomlik.

7 tipp a megfelelő matrac kiválasztásához.

szerkesztés MÉRETEK

  • Súly:   3,2 kg
  • Hossza: 180 cm
  • Szélesség: 61 cm
  • Vastagság: 5 mm

  beállítások JELLEMZŐK

  • az 5 mm vastagság megbízható ízületvédelmet nyújt edzés közben, és bármilyen felületen tapad (szőnyeg, beton, fa padló)
  • a szőnyeg természetes felülete csúszásmentességet biztosít magas páratartalom vagy izzadás esetén is
  • a fenntartható termelés biztosítja a kiváló minőségű anyagot, amely nem morzsolódik, nem szakad el és nem fakul ki, a szőnyeg tulajdonságai idővel még jobbak
  • alulról szabadalmaztatott, csúszásgátló felület
  • a gyártási folyamat során felesleges anyagot újrahasznosítják és más termékek előállításához használják fel, így nem keletkezik felesleges hulladék
  • 99% latex-, PVC- és mérgező lágyító mentes

Az EKO jógaszőnyeg nehezebb, mint a standard matracok (3,2 kg). Ha rendszeresen hordanod kell magaddal a szőnyeget, nézz körül inkább a Manduka eKOlite® modellek között.

atom TECHNOLÓGIA

A háromrétegű technológia biztosítja a tapadás, a kényelem, a tartósság és a csúszásgátló felület optimális kombinációját:

Felső réteg - tapadás és hosszú élettartam
A felső réteg textúrája turbulens vízfelületet képvisel. Az alsó rész zárt sejtszerkezetének köszönhetően nedvesség vagy verejték nem szivárog át. Nem szaporodnak benne baktériumok, és könnyen tisztítható.

Középső réteg - ellenállás a deformációval szemben
A jogama szőnyeg közepe biológiailag lebomló pamut és poliészter keverékből készül. Mindhárom réteget termikus eljárással egyesítik. Ezért a gyártás során nincs szükség mérgező ragasztókra.

Alsó réteg - csúszásgátló felület
Az alsó réteg vastagabb, ez egyfajta "párna" az ízületek védelmére. Ugyanakkor zárt cellaszerkezettel rendelkezik, amely garantálja a kiváló tapadást a legkülönbözőbb felületeken. 

kiigazítások GONDOSKODÁS

A jógaszőnyegnek erőteljes illata lehet kibontást követően, de ez teljesen természetes és idővel elmúlik.

TÁROLÁS:

Görgesd a jógaszőnyeget az alsó réteggel (textúra nélkül) befelé. Ezzel biztosítod, hogy a gyakorlat során a szőnyeg sarkai ne akadályozzanak a mozgásban és önállóan se forduljanak felfelé. Eleinte hagyd a szőnyeget szétengedve, és rendszeresen tisztítsd meg. Ne tedd ki a jógaszőnyeget túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

avasoljuk a Manduka Mat Wash Spray vagy egy gyengéd, oldószermentes otthoni tisztítószer használatát. Egy másik változat egy házi tisztítószer, almaecetből és vízből 1: 1 arányban. Akkor csak egy rongyra vagy szivaccsra van szükséged. Alaposan tisztítsd meg és súrolja meg a kocogót még az első használat előtt. Az új párna vékony filmmel van bevonva, gyárilag impregnált, és a kezdetekben csúszhat.  Hengerlés előtt hagyjd a szőnyeget megszáradni. Ne mosd a szőnyeget kádban vagy zuhanyzóban, és semmilyen körülmények között se mosd a mosógépben. Ha még mindig érzed az előállítotás uani szagot, próbáld kézzel, ecsettel és szappannal súrolni, majd hagyd megszáradni, a szagnak idővel enyhülnie kell.

Minden eKO matrac legfeljebb 1% latex tartalommal készül. Ezért alkalmasak a latexre allergiás emberek számára is. Ha továbbra sem akarsz  kockáztatni, javasoljuk a Manduka PRO sorozat matracait.

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Eco jógaszőnyegek
Garancia: 2 év
Hossz: 180 cm
Szín: lila
Vastagság: 5 mm
Anyag: Természetes gumi
Szélesség: 61 cm
Súly: nehéz 3+ kg
Fajta: Ashtanga jóga, Hatha jóga, Power jóga
Felszín: Természetes gumi
Jógaszőnyeg hossza: 180 cm

Ako "zabehnúť" jogamatku Manduka

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

manduka_yoga_brand

A Manduka jógafilozófiájának egyik fő pillére az olyan jógamatracok, ruházatok és egyéb jógaeszközök előállítása, amelyek minimális hatással vannak a természetre, és környezetkímélő hulladékot hagynak maguk után. Közel 20 éve jól teljesítenek, és a legjobbak a piacon.

Peter Sterios története figyelemre méltó példa arra, hogy egy nem feltűnő ötletből globális márka válhat, amely segíti ezt a világot abban, hogy jobb hely legyen (és ez nem túlzás).

1997-ben Peter,aki  építészből lett jógi, megtervezett egy egyszerű, elegáns fekete jógamatracot, a Manduka Black Mat Pro-t, amelynek a szilárdság, tapadás és a teljes támasz kombinációja forradalmat hozott a jógagyakorlatokba. Meg akarta osztani ezt a nagyszerű terméket a jógamestereivel, akiknek köszönhette az inspirációt. Nem sejtette, hogy a terméke és az ötlete annyira megtetszik a tanárainak, hogy a vásárlóivá válnak, és hogy a matracot az egész világ ismerni fogja.