Manduka eKO Superlite ™ THUNDER Márványos utazási jógaszőnyeg 180 cm 1,5 mm

Kód: 136051298
Ft16 190
Eladás vége
Várható kézbesítés:
10.5.2021
A tétel elfogyott…

Jóga szőnyeg utazók számára, akik nem mehetnek nyaralni vagy üzleti útra jóga szőnyegük nélkül. 1 kg-nál kisebb súlyú Manduka Superlite könnyen hordozható, nem sok helyet foglal el, és továbbra is megőrzi erejét és tapadását.

AKCIÓ_FINISHED_EN

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Manduka Superlite Mat Bondi Blue fényes jövőt jelent a jógik környezetét és egészségét kímélő jógik számára. Több mint 4 éves fejlesztés után a jógatanárok segítségével Manduke-nak sikerült hosszantartó joghurtot létrehoznia a pusztán természetes gumiból származó mérgező lágyítók használata nélkül , amely teljesen lebomlik. Addig azonban több ezer órányi jógagyakorlást tapasztal, hála neked. Nem tartalmaz kémiai habosítószert vagy AZO színezéket.

 

Olvasson el 7 tippet a megfelelő betét kiválasztásához.

Új: Remek útmutató a párnák kiválasztásához - 10 tipp, hogyan kell csinálni

"Azt javasoljuk, hogy a tekercset az átvitelen kívül tárolja a betét tulajdonságainak megőrzése érdekében"

 

szerkesztés MÉRETEK

Normál súly és méretek: 1 kg *, 180 cm hosszú, 61 cm széles, 1,5 mm vastag.

* a súly kis eltéréssel kissé változhat

 

beállítások JELLEMZŐK
• 1,5 mm vastagság garantálja az alacsony súlyt, alkalmassá téve a gyakori hordozásra.
• A párna természetes strukturált felülete csúszásmentességet biztosít magas páratartalom vagy izzadás esetén is.
• A fenntartható gyártás kiváló minőségű anyagot biztosít, amely nem omlik össze, nem szakad el és nem halványul el. A jogamatka tulajdonságai az idő múlásával még jobban javulnak.
• Az alulról szabadalmaztatott csúszásgátló felület a stúdió alaprétegeként is használható
• A gyártási folyamat során felesleges anyagokat újrahasznosítják és más termékek előállításához használják felesleges hulladékok keletkezése nélkül.
• 99% latex-, PVC-mentes és mérgező lágyítószer.

 

A Superlite kocogó az eKO sorozat könnyű változata (1,9 kg). Ha nem kell rendszeresen magával hordania a jógaszőnyeget, vegye figyelembe a Manduka eKO® modelleket.

 

atom TECHNOLÓGIA

A háromrétegű technológia biztosítja a tapadás, a kényelem, a tartósság és a csúszásgátló felület optimális kombinációját:

Felső réteg - tapadás és hosszú élettartam
A felső réteg textúrája turbulens vízfelületet képvisel. Az alsó rész zárt sejtszerkezetének köszönhetően nedvesség vagy verejték nem szivárog át. Nem szaporodnak benne baktériumok, és könnyen tisztítható.

Középső réteg - ellenállás a deformációval szemben
A jogama szőnyeg közepe biológiailag lebomló pamut és poliészter keverékből készül. Mindhárom réteget termikus eljárással egyesítik. Ezért a gyártás során nincs szükség mérgező ragasztókra.

Alsó réteg - csúszásgátló felület
Az alsó réteg vastagabb, ez egyfajta "párna" az ízületek védelmére. Ugyanakkor zárt cellaszerkezettel rendelkezik, amely garantálja a kiváló tapadást a legkülönbözőbb felületeken.

 

 

kiigazítások GONDOSKODÁS

A betét gyártása után gumiszagú lehet, ami természetes és idővel ki fog tartani.

TÁROLÁS:

Görgesse a betétet az alsó réteggel (textúra nélkül) az alsó felé. El fogja érni, hogy a gyakorlat során a szőnyeg sarkai ne akadályozzák és önállóan se forduljon felfelé. A jogamát kezdettől fogva bontsa szét, és rendszeresen tisztítsa meg. Idővel az aljzat színe kissé megváltozhat, mivel nem használtak kémiai festékeket. Ne tegye ki a párnát túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

Rendszeres ápolással és tisztítással meghosszabbítja a jogamatka életét. Az eKO sorozatból származó jóga szőnyeg felső rétege zárt sejtszerkezettel rendelkezik, ennek köszönhetően nem szívja fel az izzadságot, és a szennyeződés a felszínen marad. Emiatt rendszeresen tisztítani kell. Javasoljuk a Manduka Mat Wash Spray vagy egy gyengéd, oldószermentes otthoni tisztítószer használatát. Egy másik változat egy házi tisztítószer, almaecetből és vízből 1: 1 arányban. Akkor csak ruhára vagy szivaccsra van szüksége. Alaposan tisztítsa meg és súrolja meg a kocogót még az első használat előtt.

Minden eKO párna legfeljebb 1% latex tartalommal készül. Ezért alkalmasak a latexre allergiás emberek számára is. Ha továbbra sem akar kockáztatni, javasoljuk a Manduka PRO sorozat jogosultját.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Utazási És Hordozható Jógaszőnyegek
Garancia: 2 év
Hossz: 180 cm
Szín: szürke
Vastagság: 1,5 mm
Anyag: Természetes gumi
Felület: Természetes gumi
Szélesség: 61 cm
Típus: Hatha Joga, Aštanga joga, Forró jóga, Power Jóga
Súly: könnyű 1-2 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

manduka_yoga_brand

A Manduka jógafilozófiájának egyik fő pillére az olyan jógamatracok, ruházatok és egyéb jógaeszközök előállítása, amelyek minimális hatással vannak a természetre, és környezetkímélő hulladékot hagynak maguk után. Közel 20 éve jól teljesítenek, és a legjobbak a piacon.

Peter Sterios története figyelemre méltó példa arra, hogy egy nem feltűnő ötletből globális márka válhat, amely segíti ezt a világot abban, hogy jobb hely legyen (és ez nem túlzás).

1997-ben Peter,aki  építészből lett jógi, megtervezett egy egyszerű, elegáns fekete jógamatracot, a Manduka Black Mat Pro-t, amelynek a szilárdság, tapadás és a teljes támasz kombinációja forradalmat hozott a jógagyakorlatokba. Meg akarta osztani ezt a nagyszerű terméket a jógamestereivel, akiknek köszönhette az inspirációt. Nem sejtette, hogy a terméke és az ötlete annyira megtetszik a tanárainak, hogy a vásárlóivá válnak, és hogy a matracot az egész világ ismerni fogja.