Manduka eKOlite® Mat Sage 4mm jóga szőnyeg

Kód: 133021050
Ft26 990
Eladás vége
Várható kézbesítés:
30.4.2021
A tétel elfogyott…

A Manduka eKOlite Mat pad természetes csúszásgátló felületet biztosít, amely bármilyen nehéz helyzetben megragad. Ökológiai anyagokból készült, ideális társ a városon kívüli kirándulásokhoz vagy jógaszemináriumokhoz. Szőnyeg jógához, pilateshez vagy fitneszhez.

AKCIÓ_FINISHED_EN

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Manduka eKOlite Mat fényes jövőt jelent a jógik környezetét és egészségét kímélő jógik számára. Több mint 4 éves fejlesztés után a jógatanárok segítségével Manduke-nak sikerült hosszantartó joghurtot létrehoznia a pusztán természetes gumiból származó mérgező lágyítók használata nélkül , amely teljesen lebomlik. Addig azonban több ezer órányi jógagyakorlást tapasztal, hála neked. Nem tartalmaz kémiai habosítószert vagy AZO színezéket.

 

Olvasson el 7 tippet a megfelelő betét kiválasztásához.

 

szerkesztés MÉRETEK

Normál súly és méretek: 2,2 kg, 180 cm hosszú, 61 cm széles, 4 mm vastag.

 

beállítások JELLEMZŐK
• 4 mm vastagság garantálja a kis súlyt, alkalmassá téve a gyakori hordozásra.
• A párna természetes felülete csúszásmentességet biztosít magas páratartalom vagy izzadás esetén is.
• A fenntartható gyártás kiváló minőségű anyagot biztosít, amely nem omlik össze, nem szakad el és nem halványul el. A jogamatka tulajdonságai az idő múlásával még jobban javulnak.
• alulról szabadalmaztatott csúszásgátló felület.
• A gyártási folyamat során felesleges anyagokat újrahasznosítják és más termékek előállításához használják felesleges hulladékok keletkezése nélkül.
• 99% latex-, PVC-mentes és mérgező lágyítószer.

 

Az eKOlite jog az eKO sorozat könnyű változata (2,2 kg). Ha nem kell rendszeresen magával hordania a jógaszőnyeget, vegye figyelembe a Manduka eKO® modelleket.

 

atom TECHNOLÓGIA

A háromrétegű technológia biztosítja a tapadás, a kényelem, a tartósság és a csúszásgátló felület optimális kombinációját:

Felső réteg - tapadás és hosszú élettartam
A felső réteg textúrája turbulens vízfelületet képvisel. Az alsó rész zárt sejtszerkezetének köszönhetően nedvesség vagy verejték nem szivárog át. Nem szaporodnak benne baktériumok, és könnyen tisztítható.

Középső réteg - ellenállás a deformációval szemben
A jogama szőnyeg közepe biológiailag lebomló pamut és poliészter keverékből készül. Mindhárom réteget termikus eljárással egyesítik. Ezért a gyártás során nincs szükség mérgező ragasztókra.

Alsó réteg - csúszásgátló felület
Az alsó réteg vastagabb, ez egyfajta "párna" az ízületek védelmére. Ugyanakkor zárt cellaszerkezettel rendelkezik, amely garantálja a kiváló tapadást a legkülönbözőbb felületeken.

 

 

kiigazítások GONDOSKODÁS

A jógaszőnyeg gumi szagát érezheti a gyártás során, ami természetes és idővel kitart.

TÁROLÁS:

Görgesse a betétet az alsó réteggel (textúra nélkül) az alsó felé. El fogja érni, hogy a gyakorlat során a szőnyeg sarkai ne akadályozzák és önállóan se forduljon felfelé. A jogamát kezdettől fogva bontsa szét, és rendszeresen tisztítsa meg. Idővel az aljzat színe kissé megváltozhat, mivel nem használtak kémiai festékeket. Ne tegye ki a párnát túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

Rendszeres ápolással és tisztítással meghosszabbítja a jogamatka életét. Az eKO sorozatból származó jóga szőnyeg felső rétege zárt sejtszerkezettel rendelkezik, ennek köszönhetően nem szívja fel az izzadságot, és a szennyeződés a felszínen marad. Emiatt rendszeresen tisztítani kell. Javasoljuk a Manduka Mat Wash Spray vagy egy gyengéd, oldószermentes otthoni tisztítószer használatát. Egy másik változat egy házi tisztítószer, almaecetből és vízből 1: 1 arányban. Akkor csak ruhára vagy szivaccsra van szüksége. Alaposan tisztítsa meg és súrolja meg a kocogót még az első használat előtt.

Minden eKO párna legfeljebb 1% latex tartalommal készül. Ezért alkalmasak a latexre allergiás emberek számára is. Ha továbbra sem akar kockáztatni, javasoljuk a Manduka PRO sorozat jogosultját.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Eco jógaszőnyegek
Garancia: 2 év
Hossz: 180 cm
Szín: Zöld
Vastagság: 4 mm
Anyag: Természetes gumi
Felület: Természetes gumi
Szélesség: 61 cm
Típus: Hatha Joga, Aštanga joga, Forró jóga, Power Jóga
Súly: közepes 2-3 kg
A tétel elfogyott…

Ako "zabehnúť" jogamatku Manduka

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

manduka_yoga_brand

A Manduka jógafilozófiájának egyik fő pillére az olyan jógamatracok, ruházatok és egyéb jógaeszközök előállítása, amelyek minimális hatással vannak a természetre, és környezetkímélő hulladékot hagynak maguk után. Közel 20 éve jól teljesítenek, és a legjobbak a piacon.

Peter Sterios története figyelemre méltó példa arra, hogy egy nem feltűnő ötletből globális márka válhat, amely segíti ezt a világot abban, hogy jobb hely legyen (és ez nem túlzás).

1997-ben Peter,aki  építészből lett jógi, megtervezett egy egyszerű, elegáns fekete jógamatracot, a Manduka Black Mat Pro-t, amelynek a szilárdság, tapadás és a teljes támasz kombinációja forradalmat hozott a jógagyakorlatokba. Meg akarta osztani ezt a nagyszerű terméket a jógamestereivel, akiknek köszönhette az inspirációt. Nem sejtette, hogy a terméke és az ötlete annyira megtetszik a tanárainak, hogy a vásárlóivá válnak, és hogy a matracot az egész világ ismerni fogja.