Manduka eQua® Mat limitált kiadású jógaszőnyeg hot jógához 172 x 61 cm x 4 mm

A Manduka eQua® limitált kiadású jógaszőnyege hot jógához puha, nedvszívó és rendkívül tartós nedvszívó mikroszálas felülettel rendelkezik, amely ideális minden típusú hot jóga vagy bikram jóga számára. Az egyedülálló kombináció lágy mikroszálas felső rétegét (a tapadás fokozott páratartalom esetén aktiválódik), az eKO sorozatból származó természetes gumit kínálja.

Minta
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Raktáron (1 db) Raktáron (1 db) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
4.10.2022 4.10.2022 Kérjük, válasszon változatot
Kód: 139073435 139073434 Kérjük, válasszon változatot
Ft14 790
Manduka eQua® Mat limitált kiadású jógaszőnyeg hot jógához 172 x 61 cm x 4 mm
12693 manduka equa mat podlozka na hot jogu limitovana edicia 172 x 61 cm x 4mm
Tipp

Manduka eQua® Mat limitált kiadású jógaszőnyeg hot jógához 172 x 61 cm x 4 mm

A Manduka eQua® jógaszőnyeg puha és rendkívül tartós nedvszívó mikroszálas felülettel rendelkezik, amely ideális minden típusú hot vagy bikram jógához. Az egyedülálló kombináció lágy mikroszálas felső rétegét (a tapadás fokozott páratartalom esetén aktiválódik) és az eKO sorozatból származó természetes gumit kínálja. Ez a szőnyeg nem csak az összetétele, hanem a gyönyörű, limitált kiadású dizájnja miatt is kivételes, amelyet művészek készítettek kifejezetten ehhez a jógaszőnyeghez. Edzés közben igazán jó érzést kelt. Tulajdonságaiból adódóan a szőnyeg nem normál testmozgásra szolgál, mely során nem izzad, megcsúszhat.

szerkeszteni MÉRETEK

 • Hossza: 172 cm
 • Szélesség : 61 cm
 • Vastagság: 4 mm
 • Súly: 2,3 kg

beállítások JELLEMZŐK

 • 4 mm vastagság garantálja a kis súlyt, alkalmassá téve a gyakori hordozásra.
 • a párna természetes felülete csúszásmentességet biztosít magas páratartalom vagy izzadás esetén is.
 • a fenntartható termelés olyan kiváló minőségű anyagot biztosít, amely nem omlik össze, nem szakad el és nem halványul el. A jogamatka tulajdonságai az idő múlásával még jobban javulnak.
 • alulról szabadalmaztatott csúszásgátló felület.
 • a gyártási folyamat során felesleges anyagot újrahasznosítják és más termékek előállításához használják fel, így nem keletkezik felesleges hulladék.
 • 99% latex-, PVC-mentes és nem használtak mérgező lágyítószereket.

Tipp: Ne feledje, hogy a felület meglehetősen sima , kifejezetten olyan gyakorlatokhoz készült, ahol sokat izzad. Normál edzés közben a szőnyeg nagyon megcsúszhat. Ebben az esetben a Manduka klasszikus eKO betétjeit ajánljuk . Ha túl száraz a keze, edzés előtt permetezzen egy kis vizet a szőnyegre, nehogy elcsússzon.

kiigazításokat GONDOSKODÁS

TÁROLÁS:

Tekerje fel a jógaszőnyeget az alsó réteggel (textúra nélkül) lefelé. Ez a fajta tárolás gondoskodni fog arról, hogy a szőnyeg sarkai ne zavarják az edzés során, és ne forduljanak spontán felfelé. Eleinte hagyja széttekerve a jógaszőnyeget, és rendszeresen tisztítsa meg. Idővel az alsó felület színe enyhén megváltozhat, mivel nem használtak vegyi festéket.

Ne tegye ki a jógaszőnyeget túlzott napfénynek. Ha a szőnyeg felülete nedves, hagyja megszáradni, mielőtt feltekerné. A használaton kívüli legjobb teljesítmény érdekében tartsa a jógaszőnyeget felcsavarva a táskában, mivel a levegő és a napsugárzás hosszan tartó hatása károsíthatja a természetes gumit.

TISZTÍTÁSI TIPPEK:

A természetes gumi félig tapadó felületet biztosít, de mivel nem szívja fel teljesen az izzadságot, a Manduka egy Equa® vagy Yogitoes® törölköző, esetleg egy másik jógatörölköző használatát javasolja a kínálatunkból. A csúszásgátló hatást a Manduka Grip Hand Gel használatával is javíthatod.

Az anyag biológiailag lebomló jellege miatt az Equa® sorozat nem ajánlott napi intenzív edzéshez, pl. forró környezetben. A gumi felület rendszeres gondozást igényel tartósságának és funkciójának megőrzése érdekében.

Tipp a szőnyeg napi "felfrissítéséhez":
Tartsd frissen és tisztán az Equa® szőnyeget, ha Manduka Wash & Refresh spray -vel vagy legalább vízzel minden edzés után megtisztítod. Mindig töröld szárazra a jógaszőnyeget egy tiszta ruhával, mielőtt feltekernéd vagy használnád.

Mélytisztításhoz:
Fenntartja Equa® matracod minőségét a havi rendszerességű mélytisztítás. Permetezd rá a tisztítószert a szőnyegre, hagyd hatni 5 percig, majd óvatosan töröld le egy tiszta ruhával, mielőtt újra feltekernéd vagy használnád.

A még alaposabb tisztításhoz:
Használj Manduka Botanical Cleanert. Permetezd rá a tisztítószert a szőnyegre, hagyd hatni 5 percig, majd óvatosan töröld le egy tiszta ruhával, mielőtt újra feltekernéd vagy használnád.

Fontos utasítások:

 • Soha ne tedd az Equa® matracot a mosógépbe, mert megsérül,
 • Soha ne merítsd az Equa® matracot vízbe (ne mosd fürőkádban),
 • Az Equa® sorozatú szőnyeg tisztításához soha ne használd a sós módszert (a felület sóval való megszórása, majd vízzel történő mosása).
 • Az Equa® sorozatú szőnyegek használata forró környezetben kiszáríthatja a természetes gumit, és ezáltal csökkentheti az anyag rugalmasságát,
 • Ha forró helyen használod a szőnyeget, gondoskodjon a rendszeres tisztításról, és kerülje a közvetlen napsugárzást, hogy megőrizze a természetes anyag minőségét,
 • Mielőtt a szőnyeget a padlóra helyeznéd, mindig győződj meg arról, hogy a szőnyeg és a padló teljesen szárazak.

 csevegésTERMÉK GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

1. A heveder /csomagolás a termék részét képezi?

Nem. A megfelelő tároló vagy hordozó kiválasztásához olvassa el a blogon található cikket.

.2.   Mosható a jógaszőnyeg mosógépben?

Nem ajánlott.

3. 175 cm-nél elég lesz nekem a 172 cm hosszúság?

Igen. Az olyan gyakori pozícióban, mint a harcos, a plank, kutya arccal lefelé vagy felfelé, mindig a szőnyeg egy bizonyos részét használjuk, ekkor a test nincs teljesen megfeszítve. Végsősoron fekvő pozícióban is a fejbúbra helyezzük a fejet központilag, így nem érjük el a teljes magasságot, mint állva.

 

Bővebb információt tanácsadó központunkban talál:

TANÁCSADÁS A MEGFELELŐ JÓGASZŐNYEG KIVÁLASZTÁSÁHOZ

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csúszásgátló jógamatracok Hot és Bikram jógához
Garancia: 2 év
Hossz: 172 cm
Szín: Kék, Lila
Vastagság: 4 mm
Anyag: Természetes gumi
Szélesség: 61 cm
Súly: közepes 2-3 kg
Felszín: Mikroszál

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

ELSŐOSZTÁLYÚ SZŐNYEGEK, KELLÉKEK ÉS JÓGA RUHÁZAT MANDUKAmanduka jógaszőnyeg

Az amerikai Manduka márka olyan minőségi és kifinomult termékek gyártására összpontosít, mint a jógaszőnyegek, jóga táskák és pántok, csúszásgátló törülközők, jóga téglák, hengerpárnák, takarók és a jógaruházat.

A Manduka termékek előnye a hosszú élettartam, a kényelem, a fenntarthatóság és a kidolgozás minősége.

A Flexity a Manduka hivatalos magyarországi forgalmazója

Hasonló termékek