Manduka Mat Wash Everyday tisztító tisztító spray 200ml

Kód: 513007000
Ft5 790
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
26.5.2021
A tétel elfogyott…

A Mat Wash Everday tisztítószer univerzális, természetes fertőtlenítő hatású  tisztítószer, amelyet kifejezetten olyan nyitott felületű szőnyegekhez terveztek, mint a Manduka GRP, a Manduka Eko és a természetes kaucsuk. A bio illóolajoknak köszönhetően jóga edzésedet kellemes illat is kíséri.

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Mat Wash everyday egy speciális összetételt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a jogamát tiszta, fertőtlenített maradjon, és az illóolajoknak köszönhetően gyönyörű illata legyen.

Használhatja a Manduka Mat Wash sprayt a nem gumi (PVC, PU stb.) TISZTÍTÁShoz.

 

szerkesztés Térfogat: 200 ml.

 

beállítások JELLEMZŐK

  • természetesen fertőtlenít.
  • semlegesíti a kemény vizet.
  • illóolajokat tartalmaz aromaterápiás hatással.

 

A palackok újrahasznosított PET anyagból készülnek, ezért használat után újrahasznosíthatók.

 

GONDOSKODÁS

A napi takarításhoz:
Edzés után permetezd közvetlenül a szőnyegre és töröld le nedves ruhával. Hagyd megszáradni a matracot, mielőtt összehajtanád vagy újra használnád.

MÉLYTISZTÍTÁS:
Permetezz közvetlenül a szőnyegre, és hagyd hatni körülbelül 5 percig. Nedves ruhával töröld le a szennyeződéseket, végül tiszta ruhával töröld át.

* Figyelem:
A Mat Wash Spray vizet tartalmaz, és nagyon alacsony hőmérsékleten történő szállítás esetén megfagyhat. Normál szobahőmérsékleten azonban könnyen megolvad és készen áll a további felhasználásra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztítószerek a jógaszőnyegek karbantartásához
Garancia: 2 év
Térfogat, nagyság: 200 ml
Típus: nyílt felületű szerkezetekhez
Súly: 0,25 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

manduka_yoga_brand

A Manduka jógafilozófiájának egyik fő pillére az olyan jógamatracok, ruházatok és egyéb jógaeszközök előállítása, amelyek minimális hatással vannak a természetre, és környezetkímélő hulladékot hagynak maguk után. Közel 20 éve jól teljesítenek, és a legjobbak a piacon.

Peter Sterios története figyelemre méltó példa arra, hogy egy nem feltűnő ötletből globális márka válhat, amely segíti ezt a világot abban, hogy jobb hely legyen (és ez nem túlzás).

1997-ben Peter,aki  építészből lett jógi, megtervezett egy egyszerű, elegáns fekete jógamatracot, a Manduka Black Mat Pro-t, amelynek a szilárdság, tapadás és a teljes támasz kombinációja forradalmat hozott a jógagyakorlatokba. Meg akarta osztani ezt a nagyszerű terméket a jógamestereivel, akiknek köszönhette az inspirációt. Nem sejtette, hogy a terméke és az ötlete annyira megtetszik a tanárainak, hogy a vásárlóivá válnak, és hogy a matracot az egész világ ismerni fogja.