Manduka Mat Wash Spray 237ml jógaszőnyeg tisztító

Kód: 512028000
Bestseller
Márka: MANDUKA
Ft4 990

Válasszon variánst

A Mat Wash Spray egy univerzális tisztítószer a jógik számára, természetes fertőtlenítő hatással. A bio illóolajoknak köszönhetően jóga edzésedet kellemes illat is kíséri.

 

 

Részletes információ

Vona: Citromfű
Ideiglenesen elfogyott | 511048000
Várható kézbesítés: 31.5.2021
Ft4 990
Vona: Gyömbérfű
Ideiglenesen elfogyott | 512028000
Várható kézbesítés: 31.5.2021
Ft4 990
Vona: Levendula
Raktáron (5 db) | 512038000
Várható kézbesítés: 22.4.2021
Ft4 990

Termék részletes leírása

Az összes, nem gumi jógaszőnyeg tisztításához ajánljuk a Mat Wash Spray-t - a Manduka márkakészletből a PRO és a PROlite Mat sorozatokra. A Mat Wash Spray egy speciális összetételt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a szőnyeg tiszta, fertőtlenített maradjon, és az illóolajoknak köszönhetően gyönyörű illata legyen.

 

szerkesztés TÉRFOGAT: 237 ml.

 

beállítások JELLEMZŐK

  • természetesen fertőtlenít.
  • semlegesíti a kemény vizet.
  • illóolajokat tartalmaz aromaterápiás hatással.

A palackok újrahasznosított PET anyagból készülnek, ezért használat után újrahasznosíthatók.

GONDOSKODÁS

A napi takarításhoz:
Edzés után permetezd közvetlenül a szőnyegre és töröld le nedves ruhával. Hagyd megszáradni a matracot, mielőtt összehajtanád vagy újra használnád.

MÉLYTISZTÍTÁS:
Permetezz közvetlenül a szőnyegre, és hagyd hatni körülbelül 5 percig. Nedves ruhával töröld le a szennyeződéseket, végül tiszta ruhával töröld át.

* Figyelem:
A Mat Wash Spray vizet tartalmaz, és nagyon alacsony hőmérsékleten történő szállítás esetén megfagyhat. Normál szobahőmérsékleten azonban könnyen megolvad és készen áll a további felhasználásra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztítószerek a jógaszőnyegek karbantartásához
Garancia: 2 év
Illat: Citrusfélék, Palmarosa, Levendula, Gyömbérfű, Citromfű
Térfogat: 237 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

manduka_yoga_brand

A Manduka jógafilozófiájának egyik fő pillére az olyan jógamatracok, ruházatok és egyéb jógaeszközök előállítása, amelyek minimális hatással vannak a természetre, és környezetkímélő hulladékot hagynak maguk után. Közel 20 éve jól teljesítenek, és a legjobbak a piacon.

Peter Sterios története figyelemre méltó példa arra, hogy egy nem feltűnő ötletből globális márka válhat, amely segíti ezt a világot abban, hogy jobb hely legyen (és ez nem túlzás).

1997-ben Peter,aki  építészből lett jógi, megtervezett egy egyszerű, elegáns fekete jógamatracot, a Manduka Black Mat Pro-t, amelynek a szilárdság, tapadás és a teljes támasz kombinációja forradalmat hozott a jógagyakorlatokba. Meg akarta osztani ezt a nagyszerű terméket a jógamestereivel, akiknek köszönhette az inspirációt. Nem sejtette, hogy a terméke és az ötlete annyira megtetszik a tanárainak, hogy a vásárlóivá válnak, és hogy a matracot az egész világ ismerni fogja.