Manduka Mat Wash Spray jógaszőnyeg tisztításához 59ml

Kód: 98/S89P29
Bestseller
Márka: MANDUKA
Ft2 190

Válasszon variánst

A Mat Wash Spray egy univerzális tisztítószer a jógik számára, természetes fertőtlenítő hatással. A bio illóolajoknak köszönhetően a jóga edzésedet kellemes illat is kíséri majd.

 

 

Részletes információ

Illat: Gyömbérfű
1-2 hét múlva elérhető* | 98/S89P29
Várható kézbesítés: 9.2.2021
Ft2 190
Illat: Levendula
Ideiglenesen elfogyott | 98/S89P30
Várható kézbesítés: 5.3.2021
Ft2 190
Illat: Citrusfélék
Raktáron (> 5 db) | 98/S89P31
Várható kézbesítés: 27.1.2021
Ft2 190

Termék részletes leírása

Az összes, nem gumi jogamatrac TISZTÍTÁSÁHOZ ajánljuk a Mat Wash Spray-t, a Manduka márkakészletből konkrétan a PRO és a PROlite Mat darabokhoz. A spray egy speciális összetételt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a jógaszőnyeg tiszta, fertőtlenített maradjon és az illóolajoknak köszönhetően gyönyörű illata legyen.

 

editovat Térfogat: 59 ml.

 

nastavenia TULAJDONSÁGOK

  • természetes módon fertőtlenít
  • semlegesíti a kemény vizet
  • illóolajakat tartalmaz, amelyek terapeutikus hatással bírnak

A palackok újrahasznosított PET anyagból készülnek, ezért újrahasznosíthatók.

 upravy GONDOSKODÁS

Mindennapi használat során:
Edzés után permetezd a spray-t közvetlenül a jógaszőnyegre, és töröld le nedves ruhával. Hagyd megszáradni a szőnyeget, mielőtt felgurítanád, vagy újra tornáznál.

Mélytisztítás:
Permetezd a spray-t közvetlenül a jógaszőnyegre, és hagyd hatni körülbelül 5 percig. Nedves ruhával töröl le a szennyeződéseket, végül tiszta ruhával töröld át.


*Figyelmeztetés:
A Mat Wash Spray vizet tartalmaz, és rendkívül alacsony hőmérsékleten megfagyhat. Normál szobahőmérsékleten azonban könnyen megolvad és készen áll a további felhasználásra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztítószerek a jógaszőnyegek karbantartásához
Garancia: 2 év
Térfogat, nagyság: 59 ml
Illat: Citrusfélék, Levendula, Gyömbérfű
Tömeg: 0.27

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

manduka_yoga_brand

A Manduka jógafilozófiájának egyik fő pillére az olyan jógamatracok, ruházatok és egyéb jógaeszközök előállítása, amelyek minimális hatással vannak a természetre, és környezetkímélő hulladékot hagynak maguk után. Közel 20 éve jól teljesítenek, és a legjobbak a piacon.

Peter Sterios története figyelemre méltó példa arra, hogy egy nem feltűnő ötletből globális márka válhat, amely segíti ezt a világot abban, hogy jobb hely legyen (és ez nem túlzás).

1997-ben Peter,aki  építészből lett jógi, megtervezett egy egyszerű, elegáns fekete jógamatracot, a Manduka Black Mat Pro-t, amelynek a szilárdság, tapadás és a teljes támasz kombinációja forradalmat hozott a jógagyakorlatokba. Meg akarta osztani ezt a nagyszerű terméket a jógamestereivel, akiknek köszönhette az inspirációt. Nem sejtette, hogy a terméke és az ötlete annyira megtetszik a tanárainak, hogy a vásárlóivá válnak, és hogy a matracot az egész világ ismerni fogja.