Mizu

Márka weboldala: Mizu

Mizu

 

MIZU – japánul víz – egyszerű és találó név egy finn snowboardos, Jussi Oksanen által 2008-ban alapított társaság számára. 18 éves szakmai karrierje során számos érmet nyert, de igazi szabadtéri rajongóként mindig is törődött a természetvédelemmel. Célja egyértelmű vízió volt - újrafelhasználható termékek létrehozása, funkcionálisan és a legapróbb részletekig tökéletességre hangolva, mindig készen állva arra, hogy a tulajdonosokhoz elérjen határokat átlépve és új kalandokat élhessen át. És így születtek meg a MIZU palackok.

A cél azonban nem csak az ügyfél fizikai szükségleteinek közvetlen kielégítése, éppen ellenkezőleg, annak biztosítása, hogy a jövőben egyáltalán tudjunk tiszta vizet szerezni. Az egyik fő cél a hulladék, különösen a műanyag termelésének csökkentésének szükségessége. Az újrafelhasználható MIZU rozsdamentes acél palackok a legmegbízhatóbb társak ebben.

összesen 2 termék
v6 black 2048x2048
Újdonság
Ft11 490

Termosz a Mizu cégtől, amely nem tartja meg a nem kívánt szagokat, és mindig melegen tartja italod.  

8744/HAR
m5 burnt orange 2048x2048
Újdonság
Ft7 190

A Mizu palackja élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült, szagbiztos. Ennek köszönhetően italai mindig ízletesek és frissek lesznek. Méreteinek köszönhetően ez az üveg...

8741/BUR

Oldal 1/ 1 - összesen 2 termék