Pluglia Sonic aroma diffúzor 30 ml

Kód: 998R2
Bestseller
Márka: Innobiz
Ft10 190 Ft8 024 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
28.9.2021

A Pluglia Sonic ultrahangos diffúzor. Az illóolajok összes előnyének élvezése érdekében ezt a diffúziót hidegen megy végbe víz hozzáadása nélkül . A diffúzió szórási területe 20 m2.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Sonic dugó új ultrahangos diffúziós technológiát használ, amely nem károsítja az állatokat. Az illóolajokat a kanóc vezeti a diffúziós korong felé. Ezután a levegőben diszpergált apró, száraz cseppekből álló permetköddé alakítják át. Használhatsz 5ml, 10ml, 15ml, 30ml olajat .

Az illóolajok összes előnyének élvezése érdekében ezt a diffúziót hidegen hajtják végre víz hozzáadása nélkül . Franciaországban készült.

szerkesztés SÚLY ÉS MÉRETEK

  • Súly: 60g
  • Magasság 7,8 cm
  • Szélessége 10,2 cm
  • Hossza 5 cm

beállítások JELLEMZŐK

  • A Sonic dugó 3 diffúziós ciklussal működik, 4 óra, 8 óra vagy folyamatosan.
  • 10 másodpercenként 1 permetező spray permetezéskor a fény villog, a diffúzió 4 órán át, majd automatikusan kikapcsol.
  • 2 10 másodpercenként nyomja meg a permetet, a fény a diffúzió alatt villog, a diffúzió 8 órán át, majd automatikusan kikapcsol.
  • 3 nyomd meg a spray-t 10 másodpercenként, a fény a diffúzió alatt villog, a diffúzió megállás nélkül megy.
  • 4 A kikapcsoláshoz nyomd meg a diffúzort.
  • a diffúzornak két üzemmódja van, az egyik nap és éjszaka, a másik nappal, éjszaka pedig a diffúzor kikapcsol.

 

Diffúzor használata - csak 100% -ban természetes illóolajokat használj. Nyissa ki az olajpalackot és vegye ki a csepegtetőt, helyezze be a diffúziós botot az olaj méretének megfelelően, és csavard rá a diffúzorra.

kiigazítások GONDOSKODÁS

Áztatott pamut törlővel óvatosan dörzsöld át a fém korong külsejét, hogy minden lepedék feloldódjon. Használhatsz diffúzortisztítót is, amelyet az illóolajhoz hasonlóan belecsavarsz a diffúzorba, és 5 percig hagyod rajta. Soha ne tegyél semmit alacsonyabban mint 1 méter a diffúzor fölé.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos aromalámpák és diffúzorok
Garancia: 2 év
Szín: Fehér
Anyag: Műanyag
Típus: Haĺós
Tulajdonságok: Ultrahangos

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MINŐSÉGES AROMA-DIFFÚZOROK KÜLÖNBÖZŐ ALAKOKBAN, MÉRETEKBEN ÉS ANYAGOKBAN – AUTÓ, FÜRDŐSZOBA, APARTMAN, IRODA DIFFÚZOROK ÉS ILLÓOLAJOKHome - Essential Oils Diffusers

Minőségi ultrahangos diffúzorok, porlasztók, fényhatású diffúzorok, Bluetooth csatlakozással, autóba, számítógéphez vagy fürdőszobába. Otthona vagy irodája soha többé nem lesz unalmas és kényelmetlen. Válassza ki a sajátját, és azonnal elkezdheti az aromaterápiát. 

A francia Innobiz márka 10 éves kutatást és szakértelmet képvisel az illóolaj-diffúzió és az aromaterápia területén. A hatékonyság és a tartósság mellett az Innobiz, olyan llóolaj-diffúzorokat gyártanak a tervezők, amelyek a természet és a környezet tiszteletben tartásával hozták létre, ami azt jelenti, hogy a diffúzorokat tiszta vonalakkal tervezték, és nemes anyagokból, például üvegből, kerámiából, fából és porcelánból készültek.

A Flexity az Innobiz márka hivatalos forgalmazója Magyarországon.