Tachionizált - egyoldalas szilíciumtárcsa 10 cm

Kód: SD1H
Ft21 590
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
30.11.2020

A tachionizált szilícium-dioxid-lemezt sokféleképpen használhatod. A leggyakoribb az elektromágneses mezők (EMP) elleni védelem, az ételek, italok energiaértékének növelése és a jobb alvás támogatása. A test regenerálására is alkalmas.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tachionizált szilícium-dioxid-lemezről áramló energiát össze lehet hasonlítani a lámpából kilépő sugárral. A hatalmas 4,5 m hosszú, 10 cm átmérőjű energiamezőnek köszönhetően ezek a lemezek erős tachyon antennák. Ezeknek a lemezeknek sokféle felhasználási lehetőségük van.

A tachionizált szilícium-dioxid-lemezeket ugyanúgy célozzuk meg, mint a tachionizált sejteket. Az az oldal, amelyről az energia áramlik, a következő szavakkal van jelölve: "AZ ENERGIA EZEN AZ OLDALON FUT KI" (az energia erről az oldalról áramlik). A tachionizált szilícium-dioxid-lemezek egy speciális szilícium-dioxidból állnak (ezeket tudományosan a csúcstechnológia számára fejlesztették ki). Ezek a 10 cm átmérőjű korongok 4,5 m távolságban energiamezőt hoznak létre.

Tanulmányok azt mutatják, hogy az otthon a megszakítókon vagy a munkahelyen elhelyezett tachionizált szilícium-dioxid-lemezek semlegesítik a rendkívül alacsony frekvenciák negatív hatásait, miközben javítják a biológiai funkciókat. Ezek az úttörő tanulmányok egyértelműen azt mutatják, hogy amikor otthonának elektromos áramköreit tachionizált szilícium-dioxid-lemezek védik, az elektromos készülékeken készített ételek gazdagabbak.

A tachionizált szilícium-dioxid lemez használatának lehetőségei:
A tachionizált szilícium-dioxid lemezeket sokoldalú felhasználásra fejlesztették ki. Csatlakoztasd őket elektromos megszakítókhoz, számítógépekhez, hűtőszekrényekhez, televíziókhoz, laptopokhoz. A szilika korongokkal vizet, gyógynövényeket, étrend-kiegészítőket, gyümölcsöket, zöldségeket és gabonaféléket tölthet fel. Ez növeli az élelmiszerek energiapotenciálját. Akár a kertben is felhasználhatja őket egészségesebb növények és nagyobb termékenység érdekében. Sokan a szilícium-dioxid-lemezeket használják a békésebb alváshoz és az álmok intenzívebbé tételéhez.

A tachyon termékek használata a megszakítókon:
1. Nyisd ki a kapcsolótáblát.
2. Ragass ragasztószalaggal a tachionizált szilícium-dioxid-lemezt az elosztódoboz ajtajának belső oldalára.
3. A kellő védelem biztosítása érdekében a tachionizált szilíciumtárcsának a megszakítók területének legalább 80% -át el kell fednie.

A tachyon használata számítógépeken:
Javasoljuk, hogy csatold a tachionizált szilícium-dioxid-lemezt a számítógép monitorához, még akkor is, ha ezek a lemezek megszakító tokban vannak. Ragassza egyszerűen a Silica lemezt a monitor hátuljához.

Hogyan kell használni a hűtőszekrényben:
Ragasszon egy tachionizált szilícium-dioxid-lemezt (vagy -korongokat) a hűtőszekrény aljára. Ez biztosítja, hogy a hűtőszekrényben lévő, a korong fölött lévő összes élelmiszer energikusan feltöltődjön.

Hogyan kell használni ivóvízhez:
Helyezzen egy edényt 4 l ivóvízzel (lehet több vagy kevesebb víz :)) egy tachionizált szilícium-dioxid-korongra, és körülbelül 5 óra múlva az energiapotenciálja maximálisan feltöltődik. Az így kezelt víz alkalmas virágok ivására vagy öntözésére.

Hogyan kell használni a jobb alváshoz:
Tegyen egy tachionizált szilícium-dioxid-lemezt az ágy falára vagy fejére (az élére). A legjobb hely 15 cm-rel a fej szintje felett vagy alatt van, így az energia az energiamezőn keresztül áramlik, és nem a fizikai testen keresztül. Vannak jelentések, amelyek szerint ezek a lemezek lehetővé teszik az álmok jobb emlékezését az alvásból való ébredés után.

Hogyan kell használni a kertben:
Próbálja ki a tachionizált szilícium-dioxid-meghajtót a kertjében. Helyezze a lemezt az ágy (sor) elején lévő talajba. A talaj energiával rendelkezik, erősebb és egészségesebb növényeket hoz létre, növeli a zöldségek és virágok hozamát.

Hogyan kell használni a test regenerálására:
A testen való viseléshez célszerű papírlemezzel ragasztani a lemezt a ruhákhoz, pl. a tartály tetejére.

Ellenjavallatok:
Nincs

Méretek:
A tachionizált szilícium-dioxid-lemezek 10 cm vagy 15 cm átmérőjű méretekben kaphatók, külön-külön vagy 3 darabban.

* Figyelem:
A tachionizált szilícium-dioxid-lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetők. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a korongokat és törés esetén együtt tartja a töredékeket. Még akkor is, ha a tachionizált szilícium-dioxid-lemez megszakad, teljesen működőképes marad. Ezért nagyon fontos, hogy a tachionizált szilícium-dioxid-lemezt lamináltan tartsa.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Regeneráció és Tachyon
Garancia: 2 év
Térfogat, nagyság: 60 ml
Átmérő: 10 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International

tachyon certifikat

480 Tesconi Circle, Santa Rosa, USA

Taychon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.