Tachionizált ezüst cirkon fülbevalók Fülbevalók ezüst 5 mm

Kód: JE-S5OR_H
Ft17 590
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
8.7.2021

Tachyonizált fülbevalók A sterling fülbevalók elegáns ezüst fülbevalók, köbös cirkóniájuk 0,5 cm. Úgy tervezték, hogy stimulálja a meridián pontokat a fülekben a SOEF feltöltésével.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tachyonizált fülbevalók A sterling fülbevalók elegáns ezüst (AG 925) fülbevalók köbös cirkóniával. Úgy tervezték, hogy stimulálja a meridián pontokat a fülekben a SOEF feltöltésével.

Viselje ezeket a szépségeket, hogy ösztönözze a meridián pontokat a fülében, egyensúlyba hozza az agy jobb és bal agyféltekéjét, növelje az érthetőséget a vizsgálatok során végzett tanulmányok során, vagy naponta viselje őket, hogy ösztönözze a területet a legmagasabb bioenergetikai potenciálon történő működésre. A tachionizált fülbevalók viselésénél fontos, hogy mindkét fülben viselje őket az egyensúly megkönnyítése érdekében.

A hagyományos kínai orvoslás és más gyógyító rendszerek szerint a fülek tartalmazzák az egész test térképét. A fülbevalók viselése serkentheti a specifikus reflexpontokat, és egyensúlyba hozza az agy jobb és bal agyféltekéjét. A Finomszervező energia (SOEF) mező átalakítja Tachyont a rend és a harmónia megteremtéséhez szükséges különböző frekvenciákra.

A tachionizált fülbevalók úgy működnek, hogy feltöltik a finom szervezeti energiamezőket (SOEP), és serkentik a testét, hogy a legmagasabb bioenergetikai potenciálon működjön.

tachyon

beállítások JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK

  • Anyaga: ezüst AG 925, köbös cirkónia
  • Mérete: 0,5 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált ékszerek
Garancia: 2 év
Szín: Narancs

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International

tachyon certifikat

480 Tesconi Circle, Santa Rosa, USA

Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.