Tachionizált víz Ultra ProZyme 120ml

Kód: UPZ-4_H
Akció Újdonság
Ft50 490 –25 %
tachyonizovana voda ultra prozyme 120 ml
Ft50 490 –25 % Ft37 990 Ft29 913 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

Az Ultra ProZyme tachionizált víz fokozza az immunrendszert, növeli a szervezet képességét az egészségügyi problémák kezelésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Ultra ProZyme tachionizált víz kiválóan fokozza az immunrendszert . Ez a termék egy vizes oldatból kivont botanikai komponens, amelyben ritka algákat tenyésztenek. A normális növekedési ciklus során specifikus enzimek szabadulnak fel a vízben, amelyek nyilvánvaló immunerősítő tulajdonságokat produkálnak.

Az Ultra ProZyme tachionizált víz fokozza az immunrendszert , növeli a szervezet képességét az egészségügyi problémák kezelésére. A víz feltölti testünk minden sejtjének finomszervező energiamezőjét (SOEP).

Világszerte végzett kutatások azt mutatják, hogy a tachionizált víz jelentős hatással van az életre. Ez a kulcs a magasabb szintű vitalitás és jólét eléréséhez.

Az életképes enzimeknek köszönhetően az Ultra ProZyme rövid eltarthatósági idővel rendelkezik. Kérjük, használja a Ultra ProZyme-ot a vásárlástól számított 4-6 héten belül.

Fogalmazás:
Több mint 99% tiszta víz. Növényi fehérje, amelyet szabadalmaztatott tenyésztett algákból nyernek. A fehérje nominálisan kevesebb, mint 5 ppm. Tartósítószert vagy vegyszert nem használnak.

Méretek:
2 méretben kapható - 120 ml (körülbelül 2100 cseppet tartalmaz) és 480 ml (kb. 8400 cseppet tartalmaz).

Adagolás és tárolás:
Nagyon fontos, hogy a méregtelenítés lassú legyen, csak akkor lesz kellemes. Javasoljuk, hogy naponta háromszor 1 teáskanállal kezdje éhgyomorra. Felbontás után ajánlott hűtőszekrényben tárolni. Tartsa távol gyermekektől. Melegítse fel az adagot szobahőmérsékletre. A vásárlástól számított 4-6 héten belül használható fel.

Ellenjavallatok és figyelmeztetések:
Fontos, hogy a cseppentővel ne érjen hozzá a szájrészhez vagy folyadékhoz, amelybe vizet csepegtet. Ez szennyezéshez és a nem kívánt baktériumok szaporodásához vezethet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált cseppek
Garancia: 2 év
Egészségügyi téma: Regeneráció

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés