Tachyon medál

Kód: MINIVLIGHTH
Ft46 090
Ideiglenesen elfogyott
Várható kézbesítés:
21.6.2021
A tétel elfogyott…

A Mini-V medált a proaktív, holisztikus EMF megközelítés szerves részének kell tekinteni a személyes energia áramlásának növelésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Mini-V Tachyon medál viselése elősegíti az energia szelídáramlását, mivel rendszere lassan beilleszkedik a az egyén természetes energia áramlásba. Fontos, hogy elegendő időt biztosíts a Mini-V-nek a rendszerbe történő integrálódásra. Amikor a rendszered kezd harmonizálni és ismét egyensúlyba helyezkedni, ismét átélheted a felhőtlen öröm pillanatait.

Egy idő után érzékelheted a jólét új, vagy mélyebb átélését. Sokak számára az ömnagukra hangolódás akkor kezdődik igazán, vagy akkor mélyül valóban el, amikor érzik léterejüket.

Szánj rá időt és elegendő türelmet, mivel a változtatások akár több hétig is eltarthatnak. Emiatt ajánlott minden nap viselni, csak éjszakára levenni.

* Minden stílus kissé különbözik hosszában és szélességében.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségvédelem az 5G hullámok és az elektroszmog ellen
Garancia: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International

tachyon certifikat

480 Tesconi Circle, Santa Rosa, USA

Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.