Tachyonizált Carmonizer Gold - az elektromágneses tér és a rendszer energiájának védelme az autóban

Kód: CAR-GH
Ft31 990 Ft25 189 ÁFA nélkül
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
5.11.2021

Ez a tachionizált 5G autós harmonizátor a tökéletes és egyben megfizethető eszköz, amelyet az 5G hullámok elnyomásához terveztek az autóban. Harmonizálja az EMF-et, a 3G-t és a 4G-t is. Az 5G világban való boldoguláshoz proaktívnak kell lennünk az élet minden területén. Az autó pilótafülkéje számos különböző EMF, 4G és most 5G forrásnak teszi ki a sofőrt! Sok a "Start" gomb lenyomásakor jön létre. Az 5G Carmonizer gazdag tachionizált és kiterjedt Neo mezőt biztosít Neked vezetés közben. Minden 5G Carmonizer-hez tartozik egy Ultra Micro-Disk lemez, amely a kamrába van zárva.

Erőteljes védelem. Biztonságos és kitart egész életen át. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a tachionizált 5G autós harmonizátor a tökéletes és egyben megfizethető eszköz, amelyet az 5G elnyomásához terveztek az autóban. Harmonizálja az EMF-et, a 3G-t és a 4G-t is. Az 5G világban való boldoguláshoz proaktívnak kell lennünk az élet minden területén. Az autó pilótafülkéje számos különböző EMF, 4G és most 5G forrásnak teszi ki a sofőrt! Sokan akkor merülnek fel, amikor a start gombot lenyomják. Az 5G karmonizátor gazdag tachionizált és kiterjedt Neo mezőt biztosít Önnek. Minden 5G karmonizátorhoz tartozik egy Ultra Micro-Disk, amely a kamrába van zárva.

Erőteljes védelem. 

Az 5G automatikus harmonizáló ereje a tachionizált ULTRA mikrolemezről származik. Miután telepítetted, az 5G Carmonizer könnyedén fog működni. Amikor a Tachyon ULTRA harmonizáló energiájában fürdesz, szinte biztosan érezni fogod a különbséget. Az 5G Carmonizerrel való vezetés örvendetes élmény. Próbáld ki néhány hétig, és élvezd a jó közérzet örvendetes változását.

Az 5G Carmonizer használata:
Telepítheted az egyiket a vezető oldalán, a másikat pedig az első utas oldalán a közös egyensúly elérése érdekében. A legtöbb autóban és teherautóban működik. Alkalmas a legtöbb szellőzőrendszerhez. Csúsztasd a Carmonizer-t a szellőzőnyílásba, és irányítsd a kívánt irányba.

Gondoskodás:

Kerüld a vízzel való érintkezést.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségvédelem az 5G hullámok és az elektroszmog ellen
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies Internationaltachyon WAGNER PRODUKTY

480 Tesconi Circle, Santa Rosa, USA

Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.

tachyon certifikat