Tachyonizált víz Ultra ProZyme 480ml

Kód: UPZ-16_H
Ft200 590 Ft157 945 ÁFA nélkül
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
2.6.2022

Az Ultra ProZyme tachyonizált víz támogatja az immunrendszert, növeli a szervezet védekezőképességét az egészségügyi problémák ellen.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficialny-distributor-hu-tchyon

Az Ultra ProZyme tachionizált víz kiválóan fokozza az immunrendszert . Ez a termék egy vizes oldatból kivont botanikai komponens, amelyben ritka algákat tenyésztenek. A normális növekedési ciklus során specifikus enzimek szabadulnak fel a vízben, amelyek nyilvánvaló immunerősítő tulajdonságokat produkálnak.

Az Ultra ProZyme tachyonizált víz fokozza az immunrendszert, növeli a szervezet képességét az egészségügyi problémák kezelésére. A víz feltölti testünk minden sejtjének finomszerkezetű energiaterét (SOEP).

Világszerte végzett kutatások azt mutatják, hogy a tachyonizált víz jelentős hatással van szervezetünkre. Ez a kulcs a magasabb vitalitás és jólét szintjének eléréséhez.

Az életképes enzimeknek köszönhetően az Ultra ProZyme rövid eltarthatósági idővel rendelkezik. Kérjük, használd fel a Ultra ProZyme-ot a vásárlástól számított 4-6 héten belül.

Összetétel:
Több, mint 99% tiszta víz. Növényi fehérje, amelyet szabadalmaztatott tenyésztett algákból nyernek. Nem tartalmaz vegyszereket és tartósítószereket.

Kiszerelés:
2 mennyiségben kapható - 120 ml (körülbelül 2100 cseppet tartalmaz) és 480 ml (kb. 8400 cseppet tartalmaz).

Adagolás és tárolás:
Nagyon fontos, hogy alacsony mennyiséggel kezdd és fokozatosan növeld az adagot. Javasoljuk, hogy naponta háromszor 1 teáskanálnyit vegyél be éhgyomorra. Felbontás után ajánlott hűtőszekrényben tárolni. Tartsd távol gyermekektől. Fontos, hogy miután kivetted a hűtőszekrényből, hagyd felmelegedni szobahőmérsékletre. A vásárlástól számított 4-6 héten belül használható fel.

Ellenjavallatok és figyelmeztetések:
Fontos, hogy ne érintsd a szádhoz az üveget, hanem mindig csepegtesd kanálra! Így megakadályozhatod, hogy baktériumok szaporodjanak el az üvegen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált cseppek
Garancia: Lejárati dátum
Térfogat, nagyság: 480 ml
Egészségügyi téma: Regeneráció

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés