Tachionizált 100% tiszta C-vitamin 48g

Kód: OS-40S_H
Ft18 590 Ft14 638 ÁFA nélkül Ft18 590 / 1 db
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
20.5.2022

A tachionizált Pure-C a legtisztább és leghatékonyabb C-vitamin! Kiválóan növeli a közérzetet és támogatja az immunrendszert.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tachyonized Pure-C 100% -ban tanúsított organikus Camu camu. A Camu camu (lat. Myrciaria dubia) az Amazonas árterén növekvő fa, különösen Peruban és Brazíliában. A Camu camu leginkább savanyú, C-vitaminnal töltött Camu cseresznye gyümölcseiről ismert, amelyek a legerősebb természetes, biológiailag elérhető C-vitamin és antioxidáns források, amelyeket ismerünk. A tachionizált Pure-C antioxidánsként verhetetlen és segít az immunrendszer erősítésében. A Pure-C kiegészítő támogatást nyújt hideg, influenza és allergiás időszakokban, védő antioxidáns aktivitást biztosít, és növeli általános egészségi állapotát és vitalitását.

A manapság az üzletekben található szinte minden típusú C-vitamint kémiailag szintetizálják és genetikailag módosított vegyületekből származnak, amelyek nagy része Kínából származik. A tachionizált Pure-C azonban 100% -ban természetes és közvetlenül Camu camu gyümölcsökből készül.

ADAGOLÁS:

Megelőző : 1/4 teáskanál naponta 1-2 alkalommal gyümölcslében vagy vízben.
Ha a betegség tünetei vannak : 1/2 teáskanál naponta 1-2 alkalommal gyümölcslében vagy vízben, szükség szerint.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Az immunrendszer erősítése és az egészség támogatása
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés