Vita Juwel ViA Fitness üvegpalack féldrágakővel 500 ml

Fedezze fel élete következő szintjét a Vita Juwel Gemstone segítségével. Kényeztesse magát egy korty friss és létfontosságú vízzel, bárhol is van. Kétlyukú, kiváló minőségű prémium üvegből készült üvegpalack, cserélhető alsó résszel ("gempod"), amely válogatott valódi féldrágakövekkel (ásványokkal) van feltöltve. A szabadalmaztatott "gempod" kézzel készül az osztrák Alpokban.

Kézzel készített az osztrák Alpokban
Jas vörös jáspis - magnezit - átlátszó kvarc
✓ szabadalmaztatott kivitel

Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk
Kód: 17716
Ft26 990
Vita Juwel ViA Fitness üvegpalack féldrágakővel 500 ml
vita juwel via fitness sklenena flasa s polodrahokamom 500 ml
Akció Tipp
flexity jóga üzlet un "Az áru eredetiségét és minőségét közvetlenül a beszállítótól garantáljuk"

Vita Juwel ViA Fitness üvegpalack féldrágakővel 500 ml

Fedezze fel élete következő szintjét a VitaJuwel Gem Water segítségével. Kényeztesse magát egy korty friss és létfontosságú vízzel, bárhol is van. Kétlyukú , kiváló minőségű prémium üvegből készült üvegpalack, cserélhető alsó résszel ("gempod"), amely válogatott valódi féldrágakövekkel (ásványokkal) van feltöltve. A szabadalmaztatott "gempod" kézzel készül az osztrák Alpokban.

A drágakőpalackok előnyei

A drágaköveket nem kell közvetlenül a vízbe tenni. A "Gempod" megvédi a vizet a szennyezett drágakövek esetleges szennyeződéseitől és a nem kívánt töredékektől. Nincs többé időigényes drágakövek tisztítása. A "Gempod" ragyogóan és fényesen tartja őket.

Környezetvédelem

Évente 89 milliárd liter vizet töltenek műanyag palackokba. Az Egyesült Államokban másodpercenként 1500 műanyag palackot használnak el. Ezeknek a palackoknak a 80%-át nem hasznosítják újra. Ezek a műanyag palackok olajból készülnek. A világon egyre több országot pusztítanak el és szennyeznek be kutak. A palackozott víz óceánokon és kontinenseken történő szállítása repülőgépekkel, hajókkal, vonatokkal és teherautókkal hatalmas mennyiségű energiát fogyaszt, és megterheli környezetünket. Kezdj el zölden gondolkodni, és használj tölthető üvegeket.

beállítások TULAJDONSÁGOK ÉS FELHASZNÁLÁS

  • Anyaga: palacktest - üveg, kupak - rozsdamentes acél, BPA-mentes polipropilén, alátét - élelmiszer minőségű szilikon
  • Tartalom: 500 ml
  • Súly: 835 g
  • Csomagban lévő darabszám: 1 db
  • Használja vízen
  • A palack üvegteste mosogatógépben mosható, a fedelet és a gempodot kézzel mossa el, tisztítás előtt szerelje szét a gempodot
  • Vörös jáspis - magnezit

Vörös jáspis - magnezit - tiszta kvarc (kőzetkristály)

A testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend mellett semmi sem támogatja jobban az aktív életmódot, mint a friss és tiszta víz. Kezdje el, vegye fel a futócipőjét, és töltse meg az üveget drágakő vízzel. Használja ezt a különleges keveréket élénkvörös jáspissal, szilárd magnezittel és tiszta hegyi kristályokkal, és még intenzívebben támogassa ivási rendszerét.

* Ezt az információt tudományosan nem igazolták; a felhasználók és a terapeuták tapasztalatai alapján. A vázolt gyógyászati tulajdonságok semmiképpen nem helyettesíthetik a szakképzett terapeuta vagy orvos által végzett diagnózist vagy kezelést.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Rozsdamentes acél és üvegpalackok, termoszok
Jótállás: 2 év
Térfogat: 500 ml
Kategória: Teák, poharak, palackok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

SZELLEMI TERMÉKEK NEW AGE, JÓGA, FENG SHUI ÉS MEDITÁCIÓHOZ.

A Phoenix Import spirituális, new age, jóga, meditáció és életmód termékek szállítója. Fontosnak tartja a fenntartható és felelősségteljes üzletet, amit többek között az üzleti folyamatok fenntarthatóbbá tételével fejez ki. Az éves nyereség egy százalékát jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel.

Hasonló termékek