Zinzino Balance Test az omega-3 és omega-6 zsírsavak arányának elemzéséhez

Kód: 309001
Ft43 290 Ft34 087 ÁFA nélkül
Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
8.12.2021

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű, öntesztelésre alkalmas tesz a kapilláris vér zsírsavainak elemzéséhez, amelyet az ujjhegyből nyernek a szárított vércsepp (DBS) módszerrel Whatman® szűrőpapíron. A DBS módszer ugyanolyan pontos, mint egy vénából vett vérminta.

Ismerd meg az omega-6 és omega-3 zsírsavak arányát
✓ további 11 zsírsav értékei a testben
✓ otthoni teszt

*Nézz körül kedvezményes CSOMAGJAINK között is!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű, öntesztelésre alkalmas tesz a kapilláris vér zsírsavainak elemzéséhez, amelyet az ujjhegyből nyernek a szárított vércsepp (DBS) módszerrel Whatman® szűrőpapíron. A DBS módszer ugyanolyan pontos, mint egy vénából vett vérminta.

Mekkora az optimális omega-6 és omega3 arány?

Kevesebb, mint 5 : 1.

Az észak-európai átlag 12: 1, Európa 15: 1, az USA pedig 25: 1.

hviezda_2 A TESZT ELŐNYEI

 • Könnyen használható önteszt, egy csepp vér szükséges csak hozzá.
 • Teszteli a vérben található 11 féle zsírsav szintjét. 
 • Adatokat mutat az omega-6 és omega-3 zsírsavak egyensúlyáról. 

AZ BALANCETEST-VIZSGÁLAT MENETE

 1. A Zinzino termékek használata előtt ajánlott elvégezni a BalaceTest tesztet (* ha az omega-6 és omega-3 aránya 3: 1, akkor nem kell használnia a Zinzino termékeket)
 2. Használd a Zinzino termékeket az ajánlott 120 napig
 3. Végezz egy második tesztet, hogy összehasonlítsd a zsírsavak állapotának változását. 

szerkesztés MÉRÉSI ÉRTÉKEK

A teszt 11 zsírsav arányát méri, beleértve a telített, egyszeresen telítetlen (Omega-9) és többszörösen telítetlen (Omega-6 és Omega-3) zsírsavakat. Az egyes zsírsavak értékeit a táblázat tartalmazza, és a mért összes zsírsav százalékában fejezik ki. Összehasonlításképpen, a táblázatban az egyes zsírsavak átlagos tartományát (kiegyensúlyozott étrendű emberek nagy csoportjától kapott adatok alapján) adjuk meg célértékként. A következő zsírsavakat mérjük:

 • palmitinsav, C16: 0, telített zsírok
 • sztearinsav, C18: 0, telített zsírok
 • olajsav, C18: 1, Omega-9
 • linolsav, C18: 2, Omega-6
 • alfa-linolénsav, C18: 3, Omega-3
 • gamma-linolénsav, C18: 3, Omega-6
 • dihomo-gamma-linolénsav, C20: 3, Omega-6 arachidonsav (AA), C20: 4, Omega-6 eikozapentaénsav (EPA), C20: 5, Omega-3 dokozapentaénsav (DPA), C22: 5, Omega-3 dokozahexaénsav (DHA), C22: 6, Omega-3

11 zsírsavat elemezünk, és az összes értéket 100% -nak tekintjük. Ehhez a 6 értékhez 7 zsírsavat használnak. Az elemzett 7 zsírsav mindegyikének mennyiségét 100% -os százalékban számolják.

A tesztet egy független laboratórium elemzi, és rendelkezik a helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítvánnyal. Az a tény, hogy a Vitas GMP tanúsítvánnyal rendelkezik, a helyes gyártási eljárások betartását jelenti. A vállalat egy kémiai analízis elvégzésére szerződött laboratórium, 25 éves tapasztalattal, és csúcstechnológián alapuló, magas színvonalú kromatográfiás elemzést biztosít.

A vérvizsgálat tartalmaz egy BalanceTest azonosító számot, amelyet csak te láthatsz. Sem a laboratórium, sem Zinzino nem tudja, ki végezte el a tesztet. A zinzinotest.com oldalon az eredmények a BalanceTest ID szám megadása után jelennek meg. Ha kitöltötted a kérdőívet, hozzáférhetsz egy teljes elemzéshez. Ha nem töltötted ki a kérdőívet, akkor csak mért arányok jelennek meg.

VIZSGÁLATI ELJÁRÁS

1. A BalanceTest egy jóváhagyott in vitro diagnosztikai termék, otthoni, személyes vérvételhez.

Először mosd meg a kezedet szappannal, alaposan öblítsd le meleg vízzel és szárítsd meg.

Vedd ki a mintavételi kártyát a papír borítékból. Tedd el a borítékot, később szükséged lesz rá.

Tépd le a mintavételi kártya SAVE szakaszát és készíts egy fényképet a teszt azonosító számáról. A vizsgálati eredményt CSAK a SZEMÉLYES teszt azonosító számával tudhatod meg. Helyezd a kártyát az asztalra úgy, hogy a két kör felfelé nézzen.

2. Tisztítsd meg ujjbegyed alkoholos törlőkendővel (ajánlott a középső ujjat használni a teszthez).

Stimuláld a vérkeringést úgy, hogy 20 másodpercig alaposan megrázod a kezed. Vedd ki az eldobható szikét. Távolítsd el az átlátszó biztonsági kupakot, és a szike használatra kész.

3. Helyezd a szikét a lefelé fordított ujjbegyed aljára, az asztalon lévő vérgyűjtő papír felett. Nyomd a szike hegyét az ujjadhoz, amíg kattanást nem hallasz. A szike automatikusan kis szúrást végez az ujjadon.

4. Ne érintsd meg kezeddel a szűrőpapír gyűrűit. Óvatosan nyomd meg az ujjadat, és csepegtess legalább 3 csepp szabadon áramló vért a mintavételi kártyán megjelölt körökbe. A vérnek teljesen el kell fednie a körök belsejét.

5. Hagyd a mintavételi kártyát vízszintesen legalább 10 percig szobahőmérsékleten, hogy a minták jól megszáradjanak.

6. Helyezd vissza a mintavételi kártyát a papír borítékba. Ezután helyezd a papír borítékot egy fém csomagolásba, és zárd le a csomagot.

Fontos megjegyzés: Ne távolítsa el a szárítószert tartalmazó zsákot a fém tasakból.

7. Helyezd a lezárt fémtartályt egy nagy borítékba, amelyen szerepel a laboratórium címe. FIGYELEM! A borítékra postai bélyegeket kell ragasztani, mielőtt betennéd a postaládába a megfelelő értékben.

8. A tesztazonosító szám online regisztrálásához látogass el a www.zinzinotest.com oldalra. A teszt eredményeit később ezen a weboldalon találod meg. Az eredmény 10-20 nap múlva készül el.

Fontos megjegyzés: Tedd félre a kártya SAVE részét. A vizsgálati eredményt CSAK A SZEMÉLYES teszt azonosító szám használatával tudhatod meg.   

újság TERMÉKLAP LETÖLTÉSE

 megerősít ZINZINO REGISZTRÁCIÓ A TOVÁBBI CSOMAGOLÁSHOZ

A Flexity-ben egyedi csomagokat rendelhet. Ha érdekli a rendszeres előfizetés és az előfizetéses csomagolás, akkor a Zinzino termékeket kedvezményes áron szerezheted be. Ezenkívül lehetőséged van arra, hogy idővel ingyen beszerezz egyes termékeket.

Csak regisztrálj a következő címen:

ZINZINO PREMIUM PRICE

zinzino flexity partner-2

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSÁHOZ 
zinzino flexity partner

A Zinzino 2005 óta működő skandináv vállalat, amely termékeit tudományos tesztekre, klinikai vizsgálatokra és Dr. Paul Clayton PhD gyógyszerész tudására építi. Clanyton szerint fontos, hogy az étrendben tartsuk a megfelelő halolaj (omega-3 zsírsavak), polifenolok és béta-glükánok arányát.

A tiszta és jó minőségű hal- és vegánolajok kulcsfontosságú termékek, amelyek segítenek az omega-6 és az omega-3 zsírsavak optimális szintjének elérésében. A Zinzino a BalanceTest-et kínálja a vérből történő eredmények kiderítésére. A Zinzino innovatív táplálék-kiegészítőket kínál az immunrendszer támogatása és a belső gyulladások kezelésének érdekében, amelyek gyakran a civilizáció számos betegségének okozói.

A Flexity Ziznino egyik hivatalos partnere. Nálunk megtalálja az egyes termékeket, amelyeket kipróbálhat velünk, vagy előnyösebb csomagokat vásárolhat alacsonyabb áron - megrendelheti közvetlenül a zinzino.com oldalon. A legnépszerűbbek a Balance Oil, a Protect +, a Viva +, a ZinoBiotic és az Xtend.