Innobiz aroma diffúzor függő arany lánccal Életfa

Innobiz Aroma diffúzor függő arany láncfával - Az elegáns, finom rozsdamentes acél rózsaszín-arany színű medalion több, mint egy egyszerű nyaklánc: ez egy valódi ékszer.

A cserélhető, nedvszívó párnáknak köszönhetően bármilyen illóolajjal kényeztetheti magát. A tamponok külön is megvásárolhatók, így az illatok választéka korlátlan.

Elérhetőség Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2022
Kód: 10405
Ft5 990
Innobiz aroma diffúzor függő arany lánccal Életfa
Innobiz aróma difuzér prívesok s retiazkou zlatý Strom života
Újdonság Tipp

Innobiz Aroma diffúzor függő arany láncfával - Az elegáns, finom rozsdamentes acél rózsaszín-arany színű medalion több, mint egy egyszerű nyaklánc: ez egy valódi ékszer. A cserélhető, nedvszívó párnáknak köszönhetően bármilyen illóolajjal kényeztetheti magát. A tamponok külön is megvásárolhatók, így az illatok választéka korlátlan.

Az életfa az energia központját jelképezi, a föld kapcsolatát az éggel, a stabilitást, a bölcsességet, a föld elemeit, a tüzet, a vizet és a levegőt, valamint mindennek a kapcsolatát. A fa a történelem során számos kultúrában és vallásban nagy jelentőségre tett szert, és a fent felsorolt értékek mellett az élet és a természet sajátos elképzeléseinek és megközelítéseinek kifejeződése volt. Az erős törzs, az egészséges, erős gyökerek és a gyönyörűen elágazó, levelekkel teli korona hordoz valamit, amit ősidők óta beszélnek az embereknek, kultúrától és vallástól függetlenül.

szerkesztés MÉRETEK

  • Átmérő: 3 cm
  • Súly: 18   g
  • A lánc hossza 70 cm, a nyakra való felakasztás után kb. 20 cm

  beállítások JELLEMZŐK

  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Szín: rózsa arany
  • A lánc a termék része
  • A filcpárna egyszerű cseréje
  • Fekete bársony tasakba csomagolva
  • A csomag 3 db nedvszívó, cserélhető filcpárnát tartalmaz

Diffúzor használata - csak 100% -ban természetes illóolajokat használj.

kiigazításokat ÁPOLÁS ÉS FIGYELMEZTETÉSEK

Kerüld a vízzel és vegyszerekkel való érintkezést. Csak 100% -ban természetes illóolajokat használj.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Aromalámpák és elektromos aroma diffúzorok
Garancia: 2 év
Szín: Arany
Anyag: Rozsdamentes acél
Típus: Hordozható

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MINŐSÉGES AROMA-DIFFÚZOROK KÜLÖNBÖZŐ ALAKOKBAN, MÉRETEKBEN ÉS ANYAGOKBAN – AUTÓ, FÜRDŐSZOBA, APARTMAN, IRODA DIFFÚZOROK ÉS ILLÓOLAJOKHome - Essential Oils Diffusers

Minőségi ultrahangos diffúzorok, porlasztók, fényhatású diffúzorok, Bluetooth csatlakozással, autóba, számítógéphez vagy fürdőszobába. Otthona vagy irodája soha többé nem lesz unalmas és kényelmetlen. Válassza ki a sajátját, és azonnal elkezdheti az aromaterápiát. 

A francia Innobiz márka 10 éves kutatást és szakértelmet képvisel az illóolaj-diffúzió és az aromaterápia területén. A hatékonyság és a tartósság mellett az Innobiz, olyan llóolaj-diffúzorokat gyártanak a tervezők, amelyek a természet és a környezet tiszteletben tartásával hozták létre, ami azt jelenti, hogy a diffúzorokat tiszta vonalakkal tervezték, és nemes anyagokból, például üvegből, kerámiából, fából és porcelánból készültek.

A Flexity az Innobiz márka hivatalos forgalmazója Magyarországon.

Hasonló termékek