Aromalámpák és elektromos aroma diffúzorok

elektromos diffúzor 

Az elektromos aromadiffúzorok maximalizálják az illóolajak hatását, mivel a levegőt tartják a leggyorsabb terjedési módnak. Az elektromos aromalámpák praktikusak és egyben tökéletes tökéletes beltéri kiegészítő lehet. Csupán néhány csepp illóolaj, és az egész szobában érezni fogja a megnyugtató légkört, mely elragadja a lelket. A diffúzor tökéletes párásító is, amennyiben alacsony egy helyiségben a páratartalom (száraz a levegő).

Olvassa el blogunkat: Hogyan válasszuk ki a megfelelő aroma diffúzort és mit érdemes tudni róluk?

Hogyan válasszunk aromadiffúzort?

Az elektromos diffúzor technológiai típusa szerint ismerünk:

  • Ultrahangos - Az illóolajakat hidegen, finom ködben diszpergálja.
  • Porlasztó - Az aromaolajak mikrorészecskéinek a légtérbe történő permetezésén alapul
  • Termikus diffúzor - hőt használ az illóolajak elpárologtatására.
  • Szellőztető diffúzor - a levegő hideg, hőfelhasználás nélküli diffúziójának köszönhetően az aromás molekulák megőrzik tisztaságukat.

Az aromadiffúzort a helység méretének megfelelően választhatja ki:

A kínálatban találhat akár 40m2-es teljesítményű diffúzorokat, amelyek elegendőek egy háztartásban egy helyiséghez ami legfeljebb 100m2.

Az elektormos diffúzor tulajdonságai:

A tápegység típusától függően a gyakori szállításhoz és utazáshoz megfelelő hálózati csatlakozó kábellel vagy töltővel. Az elektromos aromadiffúzorok többféle világítási (színes fények) lehetőséget vagy időzítőt kínálnak, amely után a beállított időpontban kikapcsol. Manapság a mini diffúzorok USB-ről táplált vagy közvetlenül az autóba csatlakoztatott változatban is léteznek. Az elektromos diffúzor mellett az elpárologtató medált is érdemes kipróbálni.

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 7 termék