Meditációs párnák üléshez és meditációhoz

meditációs párna

Élvezd meditációt a meditációs párnák széles választékával akár a  földön ülve is. Az üléstípustól függően választhatsz a rondo, a zafu (szélesebb), a félhold vagy az extra széles, lapos párnák közül. Válassz megfelelő párnát - minél merevebbek az alsó test izmai, annál magasabb párnára lesz szükséged.

A jóga párna nemcsak élvezetesebbé teszi az ülést és a meditációt, hanem segíti a fájó hátat is, enyhíti a túlfeszített izmokat - aki egyszer kipróbálja a meditációs párnát, azonnal beleszeret.

 Tönkölybúza párna, vagy kapok párna? Mi a különbség a meditációs párna fajtái között?

A tönköly párnák valamivel nehezebbek, tartósak, ugyanakkor alkalmazkodnak testünkhöz és mozdulatainkhoz. A kapok jóval könnyebb, "csendes" (tehát nem susog, mint a tönkölypelyva párna) és rendkívül tartós.

 

zen meditációs párna

A meditációs párnák (gyakran emlegetik őket úgy is, mint jóga párna) alakjuk szerint

Meditációs párna szabásminta:

RONDO meditációs ülőpárna = varratok nélkül, alacsonyabb, stabilabb alapzat, kb. 15-20 cm magas, átmérő 24-35 cm– (a kínált párna típusától és a gyártótól függően). 

ZAFU meditációs ülőpárna = varrott, magasabb, gömbölyded, szélesebb, több hely van a lábaknak, kb. 20 cm magas, átmérő 38 cm.  

PRANAYAMA meditációs ülőpárna = szögletes forma, stabilabb alapzattal és jobb támasszal. 

A jóga párna használata - a földön ülés előnyei

A földön ülés valóban számos előnnyel jár. Akár a munkád során vagy kénytelen hosszú órákon át ülni, vagy sokat ülsz otthon, cikkünk megváltoztathatja a véleményed ebben a témában. 

 meditációs ülőpárna

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 19 termék
zz 32274
Tipp
Ft18 390
ZZM