Tisztítószerek a jógaszőnyegek karbantartásához

Tisztítószerek a jógaszőnyegek karbantartásához

Válasszatok a spray-k és tisztítószerek közül a jógaszőnyegek tisztántartásához. A bio illóolajoknak köszönhetően a jóga gyakorlatot kellemes illat is kísérni fogja. A matrac rendszeres tisztítása meghosszabbítja annak élettartamát. Kerüljétek az agresszív vegyszereket otthoni tisztítás során. Az alap karbantartás során nedves anyaggal áttöröljük a jógaszőnyeg felületét, majd hagyjuk megszáradni, és csak azután tekerjük fel. A szőnyegnek hosszú ideig nem szabad közvetlen napfényben lennie.

Hogyan válasszunk tisztítószert:

Javasoljuk, hogy a tisztítószert a jógaszőnyeg felületének típusa szerint válasszátok ki. A PU és EKO jógaszőnyegekhez kíméletesebb tisztítószerek javasoltak, egyéb felületekre sokoldalú, univerzális tisztítószerek használhatók. A saját tisztítószerek otthoni használatakor ügyelni kell a töménységre, különösen ha illóolajokat adunk az oldathoz, mivel ezek reakcióba léphetnek a természetes jógamatracok felületével és csökkenthetik azok élettartamát. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja a szőnyeg élettartamát, és kellemes illatot hagy maga után a következő jógaóráig.

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 6 termék

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés