Dobok és ütőhangszerek

Legnépszerűbb termékek

összesen 5 termék
steel1
Újdonság
Ft14 390

A Meinl Sonic Energy Mini Steel Tongue Drum a tökéletes hangszer kezdőknek és haladóknak. Fémből készül, amely kimondottan alkalmas jógára, meditációra és zeneterápiára. Tartós,...

MSTD3G
triskele
Ft21 190

A MEINL Sonic Energy kézidobdob 40,6 cm átmérővel- Triskele (HD16WB-TR) -  egy kézzel készített remekmű, amely meleg és nyugtató hangokat ad ki.

HD16WB-TR
barnadob
Ft46 390

A MEINL Sonic Energy Native American-Style Hoop Drum 38 cm átmérővel -  egy kézzel készített remekmű, amely meleg és nyugtató hangokat ad ki.

HOD15-FOL
5207 1 meinl sonic energy thunder drum td l large td l
Ft5 390

A MEINL Sonic Energy Thunder dob TD-L Large viharszerű, mennydörgő hangulatot teremt. Könnyen használható, így több dinamikát és erőteljesebb hatást hoz létre, egyedülálló...

TDL
MEINL Sonic Energy kézidob 40,6 cm - Az élet virága mintával
Újdonság
Ft21 190

A MEINL Sonic Energy kézidobdob 40,6 cm átmérővel -  egy kézzel készített remekmű, amely meleg és nyugtató hangokat ad ki.

HD16WBFOL

A német Meinl Sonic Energy márka meghatározott frekvenciákra hangolt hangszereket kínál, amelyek a hangterápián keresztül segítik a test energiájának egyensúlyát. A dobok és az ütőhangszerek remekül kiegészítik a hangterápiákat és meditációs segédeszközként is használhatóak.