Hangvillák hangterápiához

terapeut ladicky

A hangok vagy rezgések formájában végrehajtott hangterápia megnyugtathatja, viszont el is gyengítheti. A terápiás hangvillák fémből készült villa alakú eszközök, melyeket egy speciális kalapáccsal megütve, vagy egész egyszerűen enyhén a kézfejhez ütve működésbe lépnek, amivel kellemes vibráló érzést nyújtanak a testnek. Minden hangvilla egy meghatározott egyedi frekvenciával és terápiás tulajdonsággal rendelkezik.

A hangvillák jellegzetesen magas és hosszantartó hangszínnel rendelkeznek. Gyakran használják egy helység megtisztítására vagy egy “elválasztó” tevékenységként egy tanfolyamon, terápián stb.

A hangterápia minden korosztály számára alkalmazható, nagyon jól kombinálható kranioszakrális terápiával, masszázzsal, pszichoanalízissel, meditációval, aromaterápiával, kristályterápiával és egyéb energia terápiákkal. Koraszülötteknél, illetve szellemi és testi fogyatékossággal élőknél is alkalmazható. Állatorvosi gyakorlatban is nagyon jó eredményeket érnek el, háziállatokon kezelve.

A terápiás hangvillák és a hangterápia csodálatos és hatékony módja az energiablokkok eltávolításában, illetve segítenek befolyásolni az egyéni biológiai ritmusunkat. A hangvillák segítségül szolgálhatnak az immunrendszer megerősödésében és serkentik a szervezet öngyógyítását.

Elképesztő segítői nemcsak testi-lelki problémákra, mint például szorongás, depresszió, stressz, álmatlanság, hanem a tudatalattiban tárolt programokkal és blokkokkal történő terápia során is. A következő panaszok leküzdésében is segíthet: túlérzékeny idegrendszer, testi trauma okozta fájdalom, fejfájás, kimerültség, krónikus fájdalmak.

Leggyakrabban a hangvilla mérete és célja szerint a következőkre osztjuk:

  • Bolygóterápiás hangvilla - ideális rendszeres használatra és terápiára
  • Bolygóhangvilla
  • “Master” (mester) hangvilla
  • Standard és Natural
  • Az élet virága minta

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 6 termék

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés