Meinl Sonic Energy terápiás hangvilla 432 Hz A4 / a '

A Sonic Energy planetáris hangvillákat Németországban gyártják Hans Cousto és kozmikus oktávja (The Cosmic Octave) számításai szerint. Minden hangvilla a megfelelő égitest pontos frekvenciájára van hangolva a terápiás hatás elérése érdekében. A Meinl Sonic Energy terápiás hangvilla egy kézzel készített remekmű Németországból. Az ergonomikusan kialakított parafa fogantyú megfelelő fogást biztosít. Gravírozott logóval és hangolási frekvencióval rendelkezik.

Gyógyít és harmonizál
A 432 Hz egy hangfrekvencia, amely összhangban rezeg az emberrel, a természettel és a kozmosszal
Első osztályú, rendkívül jó minőségű rozsdamentes acél matt felülettel

Elérhetőség Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
14.12.2023
Szállítási lehetőségek
Kód: TF-432
Ft15 190
Meinl Sonic Energy terápiás hangvilla 432 Hz A4 / a '
Meinl Sonic Energy Terapeutická ladička 432 Hz
Tipp

gyógyító hangvilla

Meinl Sonic Energy terápiás hangvilla 432 Hz

A hangok minden ember életét végigkísérik nap mint nap. Kellemesek és akár gyógyító hatásúak is lehetnek.

A Sonic Energy planetáris hangvillákat Németországban gyártják Hans Cousto és kozmikus oktávja (The Cosmic Octave) számításai szerint. Minden hangvilla a megfelelő égitest pontos frekvenciájára van hangolva a terápiás hatás elérése érdekében. A Meinl Sonic Energy terápiás hangvilla egy kézzel készített remekmű Németországból.

Az ergonomikusan kialakított parafafogantyú megfelelő fogást biztosít. 

A hangvilla kalapács nélkül kapható, amely külön vásárolható meg. Tekintse meg az állványt a tuner praktikus "tárolásához".

A GYÓGYÍTÓ HANGVILLA HATÁSAI

 • Terápiás hatás: a 432 Hz-es természetes hangmagasság egy olyan hangfrekvencia, amely az emberrel, a természettel és a kozmosszal összhangban vibrál
 • Sorozat: Standard
 • Támogatja a visszatérést a központba
 • Gyógyít és harmonizál
 • Test, lélek és szellem harmóniája

VIDEÓ: BEMUTATÓVIDEÓ EGY MEINL SOROZATÚ GYÓGYÍTÓ HANGVILLÁRÓL

szerkeszteni PARAMÉTEREK ÉS JELLEMZŐK

 • Frekvencia: 432 Hz, Hangszín: A4 / a '
 • Hossz: kb. 13,7 cm
 • Szélesség: 2,2 cm (villatávolság)
 • Anyaga: nikkelezett kiváló minőségű acél, matt felülettel
 • Parafa fogantyú
 • Németországban készült

A hangvilla vagy a hangoló John Shore trombitástól származik, és 1711-ben találták fel "hangvilla" néven. A hangolók eredetileg acélból készültek, míg ma többnyire fémből készülnek. Ha azt szeretnéd, hogy a hangoló rezegjen, üsd meg lapos oldalával a térdeden, a  vagy más hangvillához, miközben tartod a markolatát. A tüskék elütésekor a villa tiszta hangon szólal meg. Ha a hangvillát a test különböző pontjaira helyezed (pl. szegycsont, homlok, lábfej stb.), akkor a vibráció érezhető lesz a testében.

A hangvillákat elsősorban terápiás célokra használják. Ezt hívják hangvilla-terápiának, más néven fonoforézisnek. Ez magába foglalja a hangvillák használatát a vibrációk továbbítására az izmokba, csontokba, ízületekbe, tüdőbe, csakrákba és a test különböző reflexzónáiba. Ezek a rezgések a test különböző területein rezgést és rezonációt okoznak, és segíthetnek a "tanult" disszonációk enyhítésében és feloldásában, amelyek elzáródáshoz vagy akár betegséghez vezettek.

A TUNER HASZNÁLATA:

 • A hangvilla rezgéséhez üsse meg gyengéden a kezét/lábát a  lapos oldalával, vagy használjon hangolókalapácsot, miközben enyhe nyomással fogja a markolatnál.
 • Ebben az esetben a villa tiszta, felhangokban gazdag hangot nyújt.
 • Ha a hangvillát a test különböző pontjain (pl. szegycsont, homlok, lábfej stb.) helyezi el, a rezgés érezhető lesz a testében.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Terápiás fém hangvillák
Jótállás: 2 év
Hossz: 13,7 cm
Anyag: Acél
Típus: Szabványos (Standard)
Frekvencia: 432 Hz
Hangnem: A4
Domináns csakra: Homlokcsakra
Kategória: Hangvillák
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MZ Szerző | 06.04.2023
Nagyon szép termék és kellemes érzés használni a hangvillát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MEDITÁCIÓS, ÉNEKLŐ TÁLAK, ÜTŐHANGSZEREK, GONGOK, DOBOK, TERAPEUTIKUS. HANGVILLÁK, CINTÁNYÉROK, KALIMBÁK ÉS EGYÉB HANGSZEREKImprint - Meinl Sonic Energy

A MEINL Sonic Energy olyan eszközkészlet, amely támogatja a kapcsolatunkat a test, az elme és az energia egészének tapasztalatával. Számos orvos és terapeuta használja ezeket a gyógyító hangszereket az egészségügyi és wellness iparban a stressz kezelésére, a szorongás, az álmatlanság, a depresszió, az addiktív gyógyulás, a fájdalomkezelés stb. enyhítésére.

MEINL Sonic Energy - ezek tibeti tálak, gongok, pálcák a tibeti tálakhoz, dobok, terápiás hangvillák, didgeridoo, kalimbák és egyéb kiegészítők.

A MEINL világszerte értékesített vezető hangszerek és terápiás hangszerek német gyártója. Ezeket a termékeket kiváló minőség és egyedi tervezés jellemzi.