Jógi és ayurvédikus teák

Jógi és ayurvédikus teák

Egy csésze tea az egészség érdekében. Ki ne szeretné a teát? Gyógynövényes, gyümölcsös, fekete, zöld, édes, savanyú, forró - ízlés szerint választhatsz. Az ayurvédikus teák tele vannak hagyományos, több ezer éves tapasztalattal és jótékony hatással az egészségünkre. Az ayurvéda az élet tudománya, amely az egészséges életmóddal kapcsolatos legrégebbi orvosi rendszer. Az ember és a természet harmóniáján alapul, amelyen keresztül javítani lehet az immunitást, az egészséget és még a hosszú életet is.

Válassz YOGI TEA és a PUKKA márkájú ayurvédikus teák közül.  A kínálatunkban található jógateák remek kiegészítői az emésztés és a psziché támogatásának, és a minőségi keverékeknek köszönhetően már nem kell édesíteni, ízesíteni őket. A válogatott jógateák biogazdálkodásból származnak, és a termékleírásban is ezzel a megjelöléssel találod őket. Nálunk vegán teákat és BIO teákat is találsz.

Hogyan válasszunk jógi vagy ájurvédikus teát?

Tekintsd meg szűrőket, ahol típus szerint válogattuk a teákat.

  • típus szerint (fekete, fehér, gyógynövény ...)
  • téma szerint (alvás, emésztés, energia ...)

Hogy tökéletesen ki tudd élvezni teáink ízét és hatását, nézz körül ÖKO CSÉSZÉK, PALACKOK, ÉS TERMOSZOK közt.

ajurvédikus tea

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 3 - összesen 65 termék
himalaya yogi tea (1
Ft1 590
9210
Yogi Tee Rooibos 1
Tipp
Ft1 590
9520
3386 1 bio echinacea yogi tea 17 x 1 8 g
Ft1 590
9022
Fel
További termékek

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés