Hagyományos pamut jógaszőnyegek és juhgyapjú szőnyegek

Legnépszerűbb termékek

sux
 
Ft15 390-tól
összesen 3 termék
vyr 104vux
Ft24 490

A Bodhi SURYA Yoga Mat Premium szőnyeg 100% -ban valódi juhgyapjúból készült, amelyet élő...

SU75P
sux
Ft15 390-tól

A juhgyapjúból készült Bodhi SURYA Yoga Mat jóga szőnyeg 100% -ban valódi juhgyapjúból készül (a...

+ több
SU60
Bodhi koberec na jógu Purple/Pink 198 x 65 cm za 29,99 Dovoz od 75 EUR zdarma, doručenie do 2 dní, 98% spokojnosť, 100 dní na vrátenie.  1
Ft10 490

A 100% pamutból készült hagyományos jógaszőnyeg erős és szilárd szerkezettel rendelkezik....

998ALP

Koberce a podložky z ovčej vlny

A hagyományos jóga shalákban gyakran találkozhatunk azzal, hogy az Ashtanga jóga gyakorlatot pamut jógaszőnyegeken végzik. Ha otthon parkettán gyakorolsz javasoljuk, hogy szerezz be egy olcsóbb szőnyeget a pamutszőnyeg alá, hogy megakadályozza a pamutszőnyeg megcsúszását. Javasoljuk, hogy a pamutszőnyeget gyakrabban tisztítsd és hagyd a levegőn megszáradni. Vigyázat - pautszőnyegen gyakorolni nehezebb lehet, mint amilyennek elsőre tűnik. Ha száraz a kezünk csúszósabbnak fogjuk érezni a szőnyeg felületét. Pamutszőnyegen gyakorolni legjobban akkor lehet, ha már kicsit megizzadtunk a gyakorlat közben.

A juhgyapjú megvéd a hideg padlótól és segít az ellazulásban. Alkalmas lassú Hatha jógához és egyéb, relaxálóbb gyakorlatokhoz, meditációhoz vagy chi-kunghoz. A gyapjú természetes tulajdonsága, hogy elvezeti a nedvességet a testből. Amint a gyapjú felszívja a nedvességet, felmelegszik.