30% kedvezmény minden NEBBIA termékünkre! Kód: nebbia30

Ájurvéda

ájurvéda 
Az ayurvéda, szó szerint "az élet tana", nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre és elősegíti az egészség megőrzését azáltal, hogy alaposan összpontosít az emberi élet egyensúlyára, a helyes gondolkodásra, az étrendre, az életmódra és a gyógynövények használatára. Az ájurvéda ismerete lehetővé teszi az ember számára annak megértését, hogyan lehet a test, az elme és a tudat ezen egyensúlyát megteremteni a saját testi felépítése szerint, és hogyan lehet életmódot változtatni ezen egyensúly elérése és fenntartása érdekében. 
   

ÁJURVÉDA - TERMÉKEK

 

CIKKEK AZ ÁJURVÉDA TÉMAKÖRBEN

MIRŐL IS SZÓL AZ ÁJURVÉDA?

 

Az Ájurvéda révén az öt alapelem (éter / tér / tér, levegő, tűz, víz, levegő) háromféle energia és funkcionális alapelvre van csoportosítva, amelyek jelenléte mindenhol és mindenben megtalálható körülöttünk. Az ájurvédikus elmélet ezeket az energiákat olyan elemi erőként írja le, amelyek fizikai és lelki szempontból mindent irányítanak.

Az öt elem kombinációja három dósát / biológiai energiát hoz létre, amelyek Vata, Pitta és Kapha néven ismerünk. Kölcsönös harmóniájukon alapul az Áyuvéda alapelve, amely azt feltételezi, hogy az áyuvéda dásák felelősek az ember testi, szellemi és érzelmi egészségéért. Az ayurvédikus orvoslás másik előfeltétele az az állítás, hogy mindegyikünkben egyedi aránya van az egyes dosháknak, egyikük erőteljesebb, mint a másik kettő.

 

AZ ÁJURVÉDIKUS ORVOSLÁS

Az Ájurvéda, a holisztikus orvoslás egyik legrégebbi formája a világon, nagyon népszerű és ma is rengetegen használják. A szanszkritból származó „Ayuveda“ kifejezés lefordítható "életismeret“-ként. Az ájurvéda művészete és tudománya belső és külső világunk összehangolására törekszik, és eközben öt érzékünket tekintjük a két birodalmat összekötő hídnak.

Az ókori görög orvos, Hippokratész egyik leghíresebb kijelentése: "A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen." Az Ayurveda tökéletesítette ennek a kijelentésnek a jelentését. A ájurvédikus orvoslás a kezelése szilárd alapokra, elvekre épül, amelyek betartása az öngyógyító folyamatok elindításához és az általános vitalitás fenntartásához vezet.

Az ájurvédikus receptek főtt vagy párolt zöldségekből, rizsből és fűszerekből állnak, a dosha típusának megfelelően. A megfelelő étrendnek köszönhetően energiával látjuk el a szervezetet, méregtelenítjük a testet, támogatjuk a testet az öngyógyításban, és minden életkorban jó állapotban tartja szervezetünket.

 

Legnépszerűbb termékek

501x 502x yoga meditation pilates kupfer trinkbecher trinkflaschen sammelbild3
Bodhi rézpalack 800 ml 3 minta
Raktáron (>5 db)
501KBL
 
Ft10 490
9470 bodhi medeny pohar 250 ml 2 kusy v baleni
 
Ft5 990
Neemoel 100ml. W360
 
Ft2 790-tól
Kupferbecher Henkel 3
 
Ft9 190
sklenene pohare na pitie kvet zivota 2x 480 ml
 
Ft2 790
Oldal 1/ 4 - összesen 92 termék
501x 502x yoga meditation pilates kupfer trinkbecher trinkflaschen sammelbild3
Tipp Bestseller
Ft10 490
501KBL
Neemoel 100ml. W360
Tipp
10160/1
Fel
További termékek

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés