Tavaszi nagytakarítás, hogy eltávolítsd amire nincs szükséged, és engedj teret valami újnak

BLOGPOPIS1080x430nasirku (1)

Ebben a rovatban összegyűjtöttünk neked minden fontos tanácsot, cikket és terméket, amelyek felébresztik a tested és a lelked a tavaszi fáradtság után.

Revitalizáld szervezetedet a hosszú téli hónapok után, és lépj be a tavaszba, amely tele van energiával és új ötletekkel.

Az év minden szakában fontos az immunitás erősítése. A rendszeres testmozgás és helyes életmód mellett bónuszban érdemes teák, illóolajok vagy a minőségi vitaminok formájában támogatni egészségünket. Válogass kínálatunkból az immunitást és egészséget szolgáló termékeink, teák, minőségi antioxidánsok vagy a nők hormonális egyensúlyát támogató étrendkiegészítők között.

Frissítsd fel kedvenc edzőszőnyeged illatos illóolajokkal, amelyek egyben fertőtlenítő hatásúak is. A jógaszőnyeg és jóga kellékek rendszeres karbantartásával élérheted, hogy kedvenc kiegészítőid sokáig hű társaid legyenek a gyakorlatban.

A Sat Karma kiegészítőiből, azaz a jógi tisztító technikákhohz tartozó kiegészítők között is megéri körülnézni a tavaszi "belső" nagy takarítás alkalmával - néti csésze, himalájai só, réz nylevkaparó és rézedények.

A néti csésze használata a légúti betegségek megelőzése és ápolása, valamint allergiás és szezonális nátha esetén ajánlott. A réz nyelvkaparó segít finoman eltávolítani a lepedéket a nyelvről. Csak néhány másodpercet vesz igénybe, de eltávolítja a nyelven egy éjszaka alatt felgyülemlett baktériumokat és méreganyagokat. Ezenkívül a nylevkaparó használata megakadályozza a kellemetlen leheletet és a torokfájást.

A gyógynövényes füstölőket évszázadok óta használnak. Napjainkban elsősorban tisztító és fertőtlenítő hatásuk miatt használják, meditációkban és imákban is. Megtisztítja a teret, tárgyakat, de a negatív energiák auráját is.

TISZTÍTÓ TERMÉKEK

CIKKEK

VIDEÓK