30% kedvezmény minden NEBBIA termékünkre! Kód: nebbia30

Eco jógaszőnyegek

parafa jógaszőnyeg

Az ökológiai, természetes anyagokból készült jógaszőnyegek minőségüknek köszönhetően a legjobb jógaszőnyegek közé tartoznak. A kínálatunkban megtalálható természetes gumiból készült jóga szőnyegek olyan természetes gumiból készülnek, amelyek nem az amazóniai esőerdőkből származnak. Szinte az összes természetes jógamatrac súlya nagyobb, mint a klasszikus szőnyegeké (kb. 2 kg +).

A jógamatracok olyan anyagokból készülnek, mint pl. természetes gumi, parafa vagy juta, kombinálva egyéb felületekkel - PU, velúr, mikroszálak, parafa. A legnépszerűbb kombináció a természetes gumi + PU felület, amely maximális csúszásmentes felületet és tartósságot biztosít. Ennek eredményeként szinte minden jógastílusra alkalmasak, Ashtanga, Jivamukti, Hatha jóga, Vinyasa, Power jóga és egyéb gyakorlatok számára. A jógaszőnyegek mindkét oldala használható. Manapság a minőségüknek köszönhetően az eco jógaszőnyegek egyre népszerűbbek a fitnesz, a crossfit, a deepwork, a body art és a hasonló edzésstílusok körében is.

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 2 - összesen 29 termék
level one purple 1000 1
Tipp
Ft17 990
+ több
468P
Objedajte si Bodhi Jute PRO jutová podložka 4mm za 32,99 Dovoz od 75 EUR zdarma, doručenie do 2 dní, 98% spokojnosť, 100 dní na vrátenie. 999/M 1
Tipp
Ft13 690
+ több
YJPB
Fel
További termékek

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés