MEINL Sonic Energy kisméretű acél nyelvdob kalapácsokkal 18 cm

Kód: SSTD1BK
Ft18 990 Ft14 953 ÁFA nélkül

Kérjük, válasszon változatot

A MEINL Sonic Energy Small Steel Tongue Drum 18 cm egy igénytelen acéldob kezdőknek és haladóknak. Jógára, meditációra és zeneterápiára alkalmas. Bárki és bárhol játszhatja, képességektől függetlenül. Előre beállított skálája azt jelenti, hogy nincsenek rossz hangok, a hangzás pedig éteri és megnyugtató. A dob két puha gumi kalapácsot és egy párnázott táskát tartalmaz.

Részletes információ

Szín: Kék
Raktáron (1 db) | SSTD2NB
Várható kézbesítés: 20.5.2022
Ft18 990
Ft14 953 ÁFA nélkül
Szín: Fekete
Ideiglenesen elfogyott | SSTD1BK
Ft18 990
Ft14 953 ÁFA nélkül

Termék részletes leírása

A MEINL Sonic Energy Small Steel Tongue Drum 18 cm egy igénytelen acéldob kezdőknek és haladóknak. Jógára, meditációra és zeneterápiára alkalmas. A Steel Tongue Drums előre hangolt hangjegyekkel rendelkezik, hogy bármilyen zenerajongó, oktató vagy hangterápiás szakember játszhasson. A hagyományos acéldobok kisebb változatai ideális méretűek a játékhoz bárhol. Bárki játszhat velük, bárhol, képességeitől függetlenül. Előre beállított skálája azt jelenti, hogy nincsenek rossz hangok, a hangzás pedig éteri és megnyugtató. A dob két puha gumi kalapácsot és egy párnázott táskát tartalmaz.

A Meinl Sonic Energy Small Steel Tongue Drum Drum két színben - tónusban - kapható. A gömb alakú forma kerek, harmonikus rezgéseket biztosít. A lótuszdobhoz, függődobhoz vagy acéldobhoz hasonlóan kézzel és kalapáccsal is játszható. A dobot az ölében tarthatja, ujjaival vagy tenyerével ütheti. Kalapáccsal való játéknál a padlóra vagy kemény felületre kell helyezni gumilábakkal. Dobverővel játszva sokkal erősebb és ütősebb a hangzás.

A dob nagyon könnyen és intuitívan játszható, kezdőknek és profiknak egyaránt alkalmas , végtelen variációs lehetőséggel a különféle zenei stílusoknak és technikáknak köszönhetően.

beállítások JELLEMZŐK

  • Kék: G Moll (G4, Bb4, C5, D5, F5, G5, Bb5, C6)
  • Fekete: F Moll (F4, Ab4, Bb4, C5, Eb5, F5, Ab5, Bb5)
  • Átmérő: kb. 18 cm
  • Súly: 700 gramm
  • Anyaga : kék acél, fekete acél
  • A csomag tartalma : Dob, egy pár gumikalapács (2 db) és egy táska.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dobok, cintányérok és ütőhangszerek
Garancia: 2 év
Hossz: Fekete,Kék
Felület: 18 cm
Szélesség: Steel Tongue Drum
Típus: 700 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MEDITÁCIÓS, ÉNEKLŐ TÁLAK, ÜTŐHANGSZEREK, GONGOK, DOBOK, TERAPEUTIKUS. HANGVILLÁK, CINTÁNYÉROK, KALIMBÁK ÉS EGYÉB HANGSZEREKImprint - Meinl Sonic Energy

A MEINL Sonic Energy olyan eszközkészlet, amely támogatja a kapcsolatunkat a test, az elme és az energia egészének tapasztalatával. Számos orvos és terapeuta használja ezeket a gyógyító hangszereket az egészségügyi és wellness iparban a stressz kezelésére, a szorongás, az álmatlanság, a depresszió, az addiktív gyógyulás, a fájdalomkezelés stb. enyhítésére.

MEINL Sonic Energy - ezek tibeti tálak, gongok, pálcák a tibeti tálakhoz, dobok, terápiás hangvillák, didgeridoo, kalimbák és egyéb kiegészítők.

A MEINL világszerte értékesített vezető hangszerek és terápiás hangszerek német gyártója. Ezeket a termékeket kiváló minőség és egyedi tervezés jellemzi.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés