MEINL Sonic Energy Kalimba Medium 9 ütőhangszer a '/ c "/ c' / a '/ A / f' / e '/ e" / b' hangjelzéssel

Kód: KA9-M
Ft12 100 Ft9 528 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.5.2022

A kalimba egy kiváló hangzású, egyedülálló dallamú és igazán gyönyörű ütőhangszer.  A masszív felépítés, az aranyozott acélkulcsok és az ergonomikus forma megbízható hangszerré teszik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficialny-distributor-hu-meinl

A kalimba egy kiváló hangzású, egyedülálló dallamú és igazán gyönyörű ütőhangszer.  A masszív felépítés, az aranyozott acélkulcsok és az ergonomikus forma megbízható hangszerré teszik.

Ez a kalimba a a kényelem és praktikusság jegyében készült. Az eredmény egy gyönyörű és könnyen használható Kalimba, kompromisszumok nélküli hangzással.

Csak fogd meg a hangszert mindkét kezeddel és hüvelykujjaddal feszítse meg a fém leceket - hasonlóan ahhoz, mintha konzolon játszanál, vagy SMS-t írnál.

A hagyományos kalimba hang melegebb és hosszú hangokat hoz létre.


beállítások JELLEMZŐK

  • Közepes
  • acca A feeb (9 hang)
  • Ergonomikus alakú
  • Természetes szín
info


Bővebben is érdekel a hangterápia?

Fedezd fel: Tanácsadás a tibeti hangtálak kiválasztásában.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dobok, cintányérok és ütőhangszerek
Garancia: 2 év
Súly: 300 g
Egészségügyi téma: Kalimba
Hangnem: a'/c"/c'/a'/A/f'/e'/e"/b'

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MEDITÁCIÓS, ÉNEKLŐ TÁLAK, ÜTŐHANGSZEREK, GONGOK, DOBOK, TERAPEUTIKUS. HANGVILLÁK, CINTÁNYÉROK, KALIMBÁK ÉS EGYÉB HANGSZEREKImprint - Meinl Sonic Energy

A MEINL Sonic Energy olyan eszközkészlet, amely támogatja a kapcsolatunkat a test, az elme és az energia egészének tapasztalatával. Számos orvos és terapeuta használja ezeket a gyógyító hangszereket az egészségügyi és wellness iparban a stressz kezelésére, a szorongás, az álmatlanság, a depresszió, az addiktív gyógyulás, a fájdalomkezelés stb. enyhítésére.

MEINL Sonic Energy - ezek tibeti tálak, gongok, pálcák a tibeti tálakhoz, dobok, terápiás hangvillák, didgeridoo, kalimbák és egyéb kiegészítők.

A MEINL világszerte értékesített vezető hangszerek és terápiás hangszerek német gyártója. Ezeket a termékeket kiváló minőség és egyedi tervezés jellemzi.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés