Bodhi tibeti meditációs cintányérok 7,5 cm

Kód: ZIMB7
Ft7 590
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
13.5.2021

A tibeti cintányérok magas frekvenciájúak, és különösen hatékonyak a fej területén.

A cintányérok hangja tisztaságot és éberséget hoz, ezért gyakran használják őket a meditáció befejezésére vagy megkezdésére, vagy egy masszázs befejezésére. A Feng Shui-ban cintányérokat használnak a szoba energiájának megtisztításához, a nagy frekvenciájú hangnak köszönhetően.

Megjegyzés : A tibeti cintányérok nehezek, hosszan tartó hangneműek, és nem alkalmasak hastáncra vagy bajanokra.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficialny-distributor-hu-BODHI

A cintányérok hangja tisztaságot és éberséget hoz, ezért gyakran használják őket a meditáció befejezésére vagy megkezdésére, vagy egy masszázs befejezésére. A Feng Shui-ban cintányérokat használnak a szoba energiájának megtisztításához, a nagyfrekvenciás hangnak köszönhetően.

Megjegyzés : A tibeti cintányérok nehezek, hosszan tartó hangneműek, és nem alkalmasak hastáncra vagy bajanokra.

Robusztus felépítés, hosszan tartó hangnem. A csomag 2 cintányért tartalmaz, amelyeket bőrzsinór (kb. 45 cm) és egy kis táska köt össze.

szerkesztés PARAMÉTEREK ÉS JELLEMZŐK

  • Átmérő : kb. 7,5 cm
  • Súly : kb. 310 g
  • Anyaga : bronz

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tibeti éneklő tálak és gongok
Garancia: 2 év
Anyag: Bronz
Típus:: Cintányérok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.