Flexity ajándékutalvány 10 790 Ft

Nem tudja eldönteni, hogy milyen ajándékot válasszon szeretteinek, barátaink, vagy csupán egy kis örömet szeretne okozni ismerőseinek esetleg ügyfeleinek? Talán örülni fognak egy ajándékutalványnak az Ön által választott értékben. A kínálatunkban lévő összes termékre felhasználható az ajándékutalvány.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
07.06.2023
Kód: HU98S89P4
Ft10 790
Flexity ajándékutalvány 10 790 Ft

Flexity ajándékutalvány 10 790 Ft

Nem tudja eldönteni, hogy milyen ajándékot válasszon szeretteinek, barátaink, vagy csupán egy kis örömet szeretne okozni ismerőseinek esetleg ügyfeleinek? Talán örülni fognak egy ajándékutalványnak az Ön által választott értékben.

A kínálatunkban lévő összes termékre felhasználható az ajándékutalvány, beleértve a már leárazott termékeket és akciósakat is. Amennyiben szüksége volna az érvényességének meghosszabbítására, csak írjon nekünk :). Más értékű ajándékutalvány érdekelné? Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és mi elkészítjük az Ön kívánsága szerinti utalványt.

A Flexity ajándékutalvány beváltásának menete:

  • tegye az utalványt a kosárba
  • válassza ki a szállítási módot: "elektronikusan"
  • fizesse meg ajándékutalványt
  • elektronikus formában elküldjük Önnek az utalványt
  • amennyiben szeretné kiegészíteni a szöveget, a megrendelés kifizetése után azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy írja be a kérést a megjegyzés rovatba

Az utalványokat PDF formátumban e-mailben küldjük ki. Ha nyomtatott, vagy már laminált utalványt szeretne, kérjük előre írjon nekünk. Ha szeretné, hogy az ajándékutalványt meghatározott időn belül kézbesítsük, írjon nekünk a megrendelés megjegyzésébe. Hétvégén is igyekszünk az utalványokat elküldeni a rendelkezésünkre álló időpontban.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ajándékkártya
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Flexity márkanév alatt forgalmazott termékek. Itt nem csak  jógamatracokat találhat, hanem akár parafából készült jógatömböket, jógahevedereket, minőségi női és férfi pólókat, valamint egyéb kiegészítőket. Tudjon meg többet a Flexityről.flexity_logo_1

Hasonló termékek

darcekova poukazka HU 17790
Ft17 790
HU2948
darcekova poukazka hu 22000
Ft22 000
HU22000
darcekova poukazka hu 6900
Ft6 900
HU6900
darcekova poukazka hu 30000
Ft30 000
HU2949