Yoga Design Lab Combo Mat Earth Bali Blue designer jógaszőnyeg hordozópánttal 178 x 61 cm x 3,5 mm

Az YDL Combo Mat egy prémium ECO-barát jógaszőnyeg, amely törölköző és matrac kombinációja. Alkalmas olyan dinamikus jóga gyakorlására, amelyben szükséges a megfelelő bemelegítés, mint például a Power, a Bikram vagy a Hot Yoga, de használhatja más olyan gyakorlatokhoz is, amelyekben fokozotabb az izzadás.

 • A párna puha velúr felülete a legjobban működik magasabb páratartalom mellett.
 • Kellemesebb a bőrön és meleg érzetet ad.
 • Gyönyörű design.
Elérhetőség Ideiglenesen elfogyott
Szállítási lehetőségek
Kód: 4897105602897
Ft33 190
Yoga Design Lab Combo Mat Earth Bali Blue designer jógaszőnyeg hordozópánttal 178 x 61 cm x 3,5 mm
Yoga Design Lab Combo Mat Earth Bali Blue designová joga podložka s popruhom na nosenie 178 x 61 cm x 3,5 mm (2)
Tipp

Yoga Design Lab Combo Mat Earth Bali Blue designer jógaszőnyeg hordozópánttal 178 x 61 cm x 3,5 mm

A Yoga Design Lab márka környezetbarát anyagokat fejleszt, amelyek könnyen karbantarthatók és megőrzik a stílusos motívumok gyönyörű színeit. A Combo mat modell egy 2 az 1-ben megoldás A vastagsága végett elegendő kényelmet biztosít az ízületek számára.

A jógaszőnyeg felső rétege nedvszívó mikroszálas anyagból készült, amely természetes gumihoz kapcsolódik. A dizájnminták színes tinták tiszta víz bázison. A szőnyeggel együtt egy egyszerű állítható pántot is kap a szőnyeg hordozásához.

A párna velúr felülete nedvességgel - izzadt végtagokkal működik a legjobban, lehetőség van edzés előtt permetezővel is megnedvesíteni a felületet a jobb tapadás érdekében.

A velúr felület előnye a többihez képest, hogy kellemesebb a bőrnek és meleg érzetet ad.

szerkeszteni  MÉRETEI

 • Hossza: 178 cm
 • Szélesség : 61 cm
 • Vastagság : 3,5 mm
 • Súly: 2,2 kg

kiigazításokat  GONDOSKODÁS

TÁROLÁS: Tekerje fel a szőnyeget az alsó réteggel (textúra nélkül) lefelé. Ez biztosítja, hogy a szőnyeg sarkai edzés közben ne akadályozzák, és ne gördüljenek fel maguktól. Először a jógaszőnyeget hagyja szétbontva. Ne tegye ki a szőnyeget túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS: Rendszeres ápolással és tisztítással meghosszabbíthatja a jógaszőnyeg élettartamát. Javasoljuk, hogy használjon szőnyegtisztítókat vagy gyengéd, oldószer nélküli háztartási tisztítószereket. Tisztítsa meg a matracot még az első használat előtt. A száradás felgyorsítása érdekében csavarja be a jógaszőnyeget egy törülközőbe, és nyomja ki a felesleges vizet. Függesztett szárítás, szárítógépben tilos.  

csevegés GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK A TERMÉKRŐL

 • Belátásunk szerint nem garantáljuk, hogy a szőnyeg nem sérül meg. Nem ajánljuk.

 • Igen. Az olyan gyakori pozíciókban, mint a harcos, deszka, lefelé vagy felfelé néző kutya, mindig a szőnyeg egy bizonyos részét használjuk, és a test nincs teljesen megfeszítve. A fej fekvéskor is a fejkorona tetejére kerül, így nem érjük el a teljes magasságot, mint állva.
 • A szőnyeg nagyobb súlya jobb eloszlást biztosít a padlón, és nem kell attól tartania, hogy a szőnyeg szélei közepe felé görbülnek. A legtöbb esetben csak rövid ideig visszük át a szőnyeget egyik helyről a másikra, és ha figyelembe vesszük ennek a szőnyegnek az összes többi előnyét, akkor a nagyobb súly biztosan nem fogja Önt zavarni. Ha gyakran kell utaznia, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a hordozható utazószőnyegek kategóriájára.

Bővebb információt tanácsadásunkon talál:

TANÁCSADÓ-PADS

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csúszásgátló jógamatracok Hot és Bikram jógához, Jógaszőnyegek Természetes gumi
Jótállás: 2 év
Hossz: 178 cm
Szín: Kék, Zöld
Vastagság: 3,5 mm
Anyag: Természetes gumi
Szélesség: 61 cm
Súly: közepes 2-3 kg
Felszín: Mikroszál
Kategória: Jógaszőnyegek

Yoga Design Lab

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MINŐSÉGI SZŐNYEGEK KÜLÖNBÖZŐ JÓGA TÍPUSOKRA, KIEGÉSZÍTŐK: TÖRÜLKÖZÖK, BLOKKOK, YOGA WHEEL, TÁSKÁK, HENGEREK Protišmykové podložky Yoga Design Lab

A Yoga Design Lab úttörő a mikrofáz (bőr utánzat) szőnyegekben, ideális azokhoz a jóga stílusokhoz, amelyek során sokat izzad, mint a Hot vagy a Bikram jóga. Ma az YDL gumi PU szőnyegeket is kínál, amelyek ideálisak, ha valóban csúszásgátló szőnyeget keres. A jóga kerekek az ún. Yoga Wheels a bestsellerek közzé tartozik.

Elképesztő design, minőség és fenntarthatóság ez a Yoga Design Lab. A Yoga Design Lab egyike azon kevés márkáknak, amelyek nemcsak a minőséggel, hanem a dizájnnal és a szépséggel is törődnek. Minden, amit gyártanak a bolygónkra való tekintettel teszik, minden szempontból, a segítség érzetre, a termékek működőképességére és a megjelenésükre összpontosítva. 

Az YDL legnépszerűbb termékei közé tartozik a Combo, az Infinity, a Yoga Wheel Mandala szőnyegek, valamint az élénk színekben és kivitelben készült mini kéztörlők és hevederek. Az YDL-nél kollekciókat próbálnak létrehozni, így mindig választhatja kedvenc színeit vagy mintáit. 

YOGA DESIGN LAB előnyei:

 • A bolygó védelme
 • Segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá
 • Gyönyörű és egyedi design
 • Termékminőség