DoTerra

DOTERRA ILLÓOLAJOKimages.png

Üdvözöljük a doTERRA márka természetes illóolajainak világában, és tapasztalja meg a wellness érzését. A tiszta és intenzív illóolajok vezető gyártójaként a doTERRA elkötelezett amellett, hogy a természet erejét behozza otthonába, hogy javítsa fizikai, érzelmi és mentális jólétét.

A doTERRA kiterjedt termékcsaládja tiszta, egyetlen összetevőből álló olajok, szakszerűen kevert keverékek, testápoló kiegészítők és egyéb termékek széles skáláját tartalmazza, melyek mindegyike gondosan beszerezhető a világ legkiválóbb növényeiből és gyógynövényeiből.

  • A tiszta illóolajoktól, mint például az élénkítő menta, a friss citrom, a nyugtató hatású levendula vagy a gyógyító teafaolaj, a különféle olajkeverékekig, melyeket szakszerűen úgy alakítottak ki, hogy olyan speciális egészségügyi problémákat kezeljenek, mint a légzéstámogatás, az érzelmi egyensúly és az immunrendszer támogatása.
  • A doTERRA márka számos testápoló terméket is kínál, például szappanokat, samponokat és testápolókat, amelyek illóolajokkal készültek, hogy egyedülálló aromás gyógyfürdő-szerű élményt nyújtsanak.
  • A termékeken kívül a doTERRA oktatást és forrásokat is biztosít, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki olajaiból. Információk az illóolajok használatáról, valamint receptek és tippek a mindennapi rutinba való beépítésükhöz.

Tapasztalja meg a különbséget, és fedezze fel a doTERRA márkájú illóolajok erejét saját bőrén, és élvezze a privát wellnesst az anyatermészet által kínált számos előnnyel.

TEKINTSE MEG A DOTERRA VIDEÓT – TÖBB MINT EGY ILLÓOLAJ:

Oldal 1/ 1 - összesen 5 termék
17027 2 doterra lemon esencialny olej citron 15 ml
Tipp
Ft8 600
30121813
doTERRA Peppermint Essential Oil 15ml veľkej veľkosti
Tipp
Ft15 200
60204658
doTERRA Cedar Wood Esenciálny olej cédrové drevo 15 ml
Tipp
49300001

Oldal 1/ 1 - összesen 5 termék