Golí Nutrition

MIÉRT A GOLÍ NUTRITION? A Goli Nutrition egy táplálékkiegészítőket gyártó vállalat, amely elkötelezett amellett, hogy a fenntartható egészség kulcsát a világ rendelkezésére bocsássa olyan innovatív termékeken keresztül, amelyek bármilyen életmódba beépíthetőek. A Goli Nutrition igyekszik megkönnyíteni az egészség fenntartását azáltal, hogy olyan termékekkel segíti a fogyasztókat táplálkozási céljaik elérésében, amelyek a mindennapi étrend-kiegészítők használatát élvezetesebbé teszik. Gluténmentesek, GMO-mentesek, vegánok, zselatinmentesek, kóser termékek, és nem tartalmaznak mesterséges forrásból származó színezékeket és aromákat.

A GOLÍ NUTRITION-nál büszkén támogatják a Vitamin Angels-szel való együttműködést, egy olyan projektet, amely folyamatosan igyekszik csökkenteni a gyermekek alultápláltságát azáltal, hogy biztosítanak számukra az életmentő vitaminokat és ásványi anyagokat. Minden egyes vásárlás egyet egyért vitamin támogatást biztosít a Vitamin Angels által, amely 6 havi vitaminellátást biztosít a rászoruló gyermeknek.

összesen 4 termék
Golí® Supergreens Gummy OPTI BIOME® MB40 žuvacie želé s probiotikami 60 ks
Ft8 390

A Goli Nutrition® Supergreens Gummies gumicukorkák ízletes módja annak, hogy az alapvető...

999/S35
Goli Ashwa 1
Ft8 390

Golí Nutrition Ashwagandha KSM -66® Gummy rágható zselés vitamin ashvagandával és D...

999/S12
Goli ACV 1
Bestseller
Ft8 390

A Goli Nutrition célja az volt, hogy mindenki számára kényelmes és ízletes étrendkiegészítőt...

999/S11
Golí pastilky titul
Akció
Ft16 690 –4 %
Ft15 990

GOLÍ Nutrition csomag Ashwagandha KSM-66®  + Almaecet gumicukor vitaminok. Az...

999/S33

Oldal 1/ 1 - összesen 4 termék

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés